Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Kend a kenyeredre! Ma délutánra (és jövő hétre) kencerecepteket hoztunk

2020. november 22.

Ki mondta, hogy mindig margarint kell kennünk a kenyérre? Dobjunk össze egy-két krémes, fűszeres kencét, és máris sokkal változatosabb lesz a reggelink, a tízóraink vagy az uzsonnánk. 

Fűszervaj háromszor 

Egyből rögtön három: mi sem egyszerűbb, mint házi fűszervajat készíteni. 

Lazac rilette 

Reggelire vagy akár előételnek is fogyasztható, különlegesen finom krém

Avokádókrém 

Az avokádókrém nemcsak partyfalatok tetején állja meg a helyét, pirítósra kenve is mennyei. 

Szardínia-pástétom 

Mert egy egyszerű szardíniakonzervből is készíthető krémes kenyérrevaló

Borsó- és cukkinikrém 

A könnyű zöldségkrémek télen is nagyon jól tudnak esni, ugye? 

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A Nutella vajon kence vagy desszert?

A Nutella vajon kence vagy desszert?

Fontos kérdés, meg kell vitatni. Itt az idő, hogy Te is állást foglalj! (Feltéve, ha imádod a Nutellát és rendszeres fogyasztója vagy. Vagy épp erre készülsz.)

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!