Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: IKEA

Jön az IKEA és a LEGO szerelemgyereke: a tároló, amely egyben játék is

2020. September 6.

„Játszani, megmutatni és újra játszani.” Ezzel a szlogennel mutatta be az IKEA és a LEGO Csoport első közös együttműködésük eredményét. A két márka összefogott, hogy BYGGLEK néven létrehozzon egy játékos tárolási megoldást. A LEGO® bütykökkel ellátott tárolódobozokból és a speciális LEGO kockakészletből álló új BYGGLEK kollekció célja, hogy játékra ösztönözzön, és szórakoztatóbbá tegye az otthoni tárolást.

Játék közben a gyerekek kreatív környezetének rendberakásával és átalakításával nemcsak a kicsik játékát zavarjuk meg, hanem kreatív önkifejezésüket és fejlődésüket is. Ezért olyan tárolási megoldás született, amely önmagában is szórakoztató játékélményt nyújt. Mivel a BYGGLEK dobozok teteje és elülső része LEGO bütykökkel van ellátva, a gyerekek az építéskor a tárolódobozokat is felhasználhatják. Alkotásaikat a dobozokban tárolhatják, illetve azok tetején rögzítve és láthatóvá téve gyönyörködhetnek is bennük.

A BYGGLEK október 1-jétől kapható az IKEA áruházaiban

A termékcsalád négy különböző termékből áll: egy három kisebb dobozt tartalmazó készletből, két nagyobb dobozból, valamint egy készlet LEGO kockából, amelyekkel elkezdődhet az élményekkel teli játék. A BYGGLEK bármilyen már létező és a jövőben kapható LEGO elemmel kompatibilis, mivel a fedélen és az első részen lévő bütykök a LEGO játékrendszer részét képezik.

A LEGO játékrendszerrel a gyerekek megépíthetik, majd később újraépíthetik a saját történeteiket – fejlesztve ezzel azokat az alapvető készségeket, melyek a 21. században is nélkülözhetetlenek. Az új BYGGLEK termékekkel kibővíthetjük a LEGO játékélményt egy ugyanolyan szórakoztató, kreatív tárolási megoldással, amely praktikus és játékos is egyszerre.

Tudtad, hogy Japánban az IKEA már saját ruhakollekcióval is jelen van a piacon? Az egyelőre meglehetősen basic darabokból álló kollekció hamarosan Európában is elérhető lesz. LEGO-fronton pedig az egyik legújabb termék a kimondottan felnőtteknek szánt LEGO Art, amellyel egyfajta puzzle-ként rakhatunk ki képeket, amik akár lakásunk maradandó dekorációjaként is szolgálhatnak.

Forrás: Drive Me Baby, IKEA

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!