Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Hasznos tippek a hétvégén medencés bulit szervezőknek

A meghívótól a díszítésen át a tálalásig
2017. July 28.

Meghívók: Bohókás, nyarat idéző mintákkal ellátott, kézzel írt meghívásokkal sokkal személyesebbé tehetjük a bulit. Mellékeljünk hozzá válaszkártyákat, így tudni fogjuk, hány főre számítsunk.

Koktélkeverés: Kérjük meg a legjobb mixer barátunkat, mutassa be a többieknek, hogyan kell elkészíteni a legfinomabb hűsítőket. Ezután együtt megalkothatjuk a party egyedi italát. Emellett legyenek alkoholmentes italok és víz is. Extra tipp: nyomtassuk ki előre a felszolgált koktélrecepteket – ezek poháralátétként is szolgálhatnak.

Zene: Egy profi DJ biztosan jól keveri a zenéket, viszont mi magunk is összerakhatjuk a bulink playlistjét. Válogassunk valódi nyári slágereket – csak a pörgés, semmi lassú. Kérjük meg a vendégeket, küldjék el kedvenc dalaikat még a buli előtt, hogy azokat is bele tudjuk válogatni a listába.

Színes snackek: Ne csak finomak legyenek, de látványosak is. Ilyenkor érdemes a tenger gyümölcsei mellett dönteni, egyfalatos aprósüteményeket sütni, friss gyümölcssalátát összeállítani. A lényeg, hogy ne legyen mázas, krémes, inkább egyszerűen – akár a medencében hűsölve – fogyaszthatók.

A tálalás sem mindegy. Tegyünk színes cukrokat kagylókba, a süteményeket kókuszdióba, az ice popokat pedig jópofa hűtőtáskába. Az óceánt idéző szalvéták és dekorelemek sem elhanyagolandók.

Az este is legyen felejthetetlen: Ha minden jól megy, a vendégeink napnyugtakor sem távoznak és sokáig nyúlik a mulatozás. Szerezzünk be színes lampionokat, vagy készítsünk magunk: vásároljunk kis fényrudakat, törjük meg, tegyük bele azokat felfújt lufikba és kész is.

forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Íme a tökéletes nyáresti ropogtatnivaló!

Íme a tökéletes nyáresti ropogtatnivaló!

Egy rendhagyó, elronthatatlan házi chips
Ez a vendégváró snack tuti sikert jelent: nachos tál

Ez a vendégváró snack tuti sikert jelent: nachos tál

Mi rögtön dupla adaggal készítenénk!
Ez 2017 nyarának itala

Ez 2017 nyarának itala

Mutatjuk, hogyan készítsd

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!