Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Chiamag, a szuperhozzávaló

Bloggerünk receptjeiből válogattunk.
2019. November 3.

Amennyire apró, annyira hasznos a chiamag, hiszen tele van ásványi anyagokkal, egészséges zsírokkal, kalciummal és cinkkel. Kalóriatartalma alacsony, rostokban viszont igen gazdag, így hamar eltelít, azaz ideális diétás alapanyag. Kiváló immunerősítő, gyulladáscsökkentő, sőt még a hajunknak, körmünknek és bőrünknek is jót tesz. És hogy mire használhatjuk? 5 finom recept következik bloggerünktől, Gökler Krisztitől. 

Tízórai befőttesüvegben 

Este összekeverjük, másnap pedig már fogyaszthatjuk is a chiapudingot

Banános müzliszelet 

Bolti helyett házit

Őszi gofri 

Bizony, gofri tetejére is kerülhet!  

Pohárdesszert 

Kakaós-banános finomság ebéd utánra. 

Bagel 

Szórjuk a péksüti tetejére

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!