Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Kifli.hu

Az Ízes Életről ismert Pataky Péter a Kifli.hu hivatalos séfje – az okosreceptekkel még soha nem volt ilyen egyszerű a főzés

2021. August 2.

Az étel előkészítése a vásárlással kezdődik, és gyakran megesik, hogy egy fontos alapanyagról megfeledkezünk a szupermarket hosszú sorai közt barangolva. A Kifli.hu okosreceptjei azonnali megoldást kínálnak, és már a recept olvasása közben pár kattintással a kosarunkba tehetjük a hozzávalókat. Pataky Péter, a Kifli.hu hivatalos séfje és a Kifli Kukták által összeállított fogások esetében a recepttől a főzésig még sosem volt ennyire könnyű eljutni.

A koronavírus a konyhához fűződő viszonyunkat is megváltoztatta: aki korábban elkerülte, most új perspektívát látott benne, aki pedig már gyakorolta a főzést, annak új távlatokat nyitott meg az otthon töltött idő lehetősége. Akár friss hobbiként, akár régi szerelemként, de egyre többen próbálgatjuk szárnyainkat a tűzhely felett. Ahhoz, hogy csak azzal foglalkozzunk, ami igazán érdekel bennünket, a Kifli.hu egy új funkcióval látta el az oldalát: az okosreceptekhez azonnal társították a hozzávalókat is.

A Kifli Séf megkönnyíti az alapanyag bevásárlást, hiszen a recept hozzávalóit már előre összegyűjtjük a vásárlónak, így ezeket nem kell egyenként megkeresnie, sőt néhány kattintással a kosárba is teheti. Receptből soha nem volt még ilyen egyszerű a bevásárlás” – mutatta be az új funkciót Klekner Peter a vállalat ügyvezető igazgatója.


Az Ízes Élet és a sous vide szó hallatán is már ismerős lehet Pataky Péter neve.
Bár 10 évig DJ-ként dolgozott, Pataky Péter 2012-ben már a debreceni fine dining IKON étteremben kamatoztatta tehetségét sztárséfként, miután Angliában kitanulta a szakma fortélyait. Gyermekkora óta hajtotta valami a gasztronómia felé, szenvedélye pedig az utóbbi időben a sous vide technológia otthoni és éttermi forgalomba is hozható termékeiben csúcsosodott ki. A Kifli.hu-s partnerségével kapcsolatban elmondta:

Szerintem egy séf stílusát három dolog határozza meg: gyermekkora ízei, tapasztalatai, a tanulóévei alatt szerzett tudás és a hely, ahol végül gyökeret vet és alkot. Pont ugyanezeket az értékeket fedeztem fel a Kifli.hu hozzáállásában. Személyes, szinte baráti kapcsolatot ápolnak a termelőkkel, beszállítókkal, tudják hol és hogyan nő a saláta, és ha azt mondják, hogy tanyasi a csirke, az tényleg tanyasi. Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek a Kifli séfje, hiszen egyszerű, ízcentrikus receptjeim minden hozzávalója a legjobb minőségben található meg a Kifli kínálatában.”

Forrás: Ízes Élet


Több mint 160 okosrecept érkezik


A Kifli Kukták hazai és nemzetközi ízein kívül Péter közel 40 okosreceptet oszt majd meg az érdeklődőkkel. Péter hitvallása, hogy a magyar konyha értékeit újszerű köntösbe bújtassa. A weboldalba épített lehetőséggel pedig komplikációmentesen, időt spórolva készíthetjük el otthonunkban. A receptek között az ízes palacsintától a tökéletes angus osso buccoig számtalan házias és különleges étel szerepel.

Melyik húst válasszuk az angus osso buccóhoz?


A Kifli.hu okosrecept rendszere megspórolja a fejtörést, és azonnal felkínálja a receptben található összetevőket, amelyek elérhetőek a webshopban. Az algoritmus még arra is figyel, hogy korábban megrendelt vagy kedvenc termékeinket az első helyen tüntesse fel a választékban, így felesleges időhúzás helyett máris a kosarunkban landol a pénztárcánknak és ízlésünknek megfelelő hozzávaló, amely nemsokára meg is érkezik, így semmi sem homályosítja el a főzés élményét.

De hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Ismerd meg a receptet, rendeld házhoz a Kifli.hu termékeit és készítsd el mielőbb az alábbi linkről:

https://www.kifli.hu/sef/10054-angus-osso-bucco-zoldseges-lencsevel

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!