Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Kambodzsai kókusztejes halleves

Adásban volt: 2016. December 16.
A recepthez tartozó videó
2016. December 16.

Hozzávalók

  • 10 dkg fehér húsú hal
  • gyömbér, újhagyma
  • 4 dl zsírszegény kókusztej
  • friss chili
  • 2 ek. sűrített paradicsom
  • halszósz
  • 2 tk. cukor

Elkészítés

1. A gyömbért, chilit és újhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzátesszük a kockákra vágott halat. Fehéredésig pirítjuk.

2. Hozzáöntjük a kókusztejet, kicsit forraljuk, majd beletesszük a paradicsompürét és a halszószt. A legvégén hozzátesszük a kevés cukrot, ami teljesebbé teszi az ízeket.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!