Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Croque Monsieur

Croque Monsieur

Ikonikus francia melegszendvics, besamel mártással és rengeteg sajttal
Búcsúzzunk a téltől ezzel a gyümölcsös rakott kalácspudinggal

Búcsúzzunk a téltől ezzel a gyümölcsös rakott kalácspudinggal

Amikor először készítettem el ezt a sütit, el sem hitték a barátaim, hogy egy 2-3 napos szikkadt kalács kelt új életre a sütőben. És bár elmúlt karácsony, fahéj helyett most is mézeskalács-fűszerkeveréket szórtam a tejbe és a csokihoz, így tél végén még jól esik egy kis melengető íz és illat.
Isteni pohárkrém egyenesen Bostonból

Isteni pohárkrém egyenesen Bostonból

Krémes mandulapuding puha csokikrémmel rétegezve
Íme a banánkenyerek banánkenyere

Íme a banánkenyerek banánkenyere

Mert finom és egészséges ez a változat
A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A palacsintatorta (készüljön édes vagy akár sós verzióban) az egyik kedvenc vendégváróm. Kifejezetten jót tesz neki, ha egy teljes éjszakát áll a hűtőben, szépen díszíthető, így az asztal éke lehet. Készítsétek inkább kisebb palacsintasütőben a palacsintákat, hogy minél több rétegből álljon a tortátok.
Íme Marton Adrienn különlegesen finom fánk receptje

Íme Marton Adrienn különlegesen finom fánk receptje

Édesburgonyás fánk, juharszirupos-bacon-ös és kókuszos-csokis öntettel
Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Már nincs hálaadás, de attól még ér pulykát enni.
Ez egy igen jól sikerült mázas oldalas recept

Ez egy igen jól sikerült mázas oldalas recept

avagy nézőpontváltás Topár Gábor módra
121/173