Egreses, kapros nyári káposztafőzelék
Igazi nyári, kicsit savanykás, édes, az egrestől gyümölcsösen könnyű káposztafőzelék, a forró napokra hidegen ajánljuk.
Házi BBQ szósz és csirkenyárs
A házilag készült barbecue (BBQ) szósznak óriási előnye a boltival szemben, hogy pont olyanra készítjük, ahogy mi szeretjük, ki édesebbre, ki csípősebbre. A grillezett csirkemellel meg egyszerűen csodát művel.
Csokoládéparfé málnával és pisztáciával
Házi csokoládéparfé. Az egyik legegyszerűbb módja a vendégek lenyűgözésének. Díszítsük pisztáciával és málnával, a nyár királynőjével.
Gyors bögrés piskóta
Még a legrohanósabb reggelbe is belefér ennek a villámgyors bögrés csokis piskótának az elkészítése, nincs öt perc, és kész.
Csípős paradicsomlekvár
Egzotikus, csípős, pikáns paradicsomlekvár. Készítsünk belőle többet, hogy egész télre elég legyen!
Francia reggeli: a croque monsieur
A világ egyik legnépszerűbb szendvicse kis odafigyeléssel és gazdag ízekkel. Egyéb változatai is ismertek, akár hallal, tükörtojással, most a klasszikust mutatjuk.
Tripán zöldborsós rizottó
A nyár egyik slágere! Itt a zöldborsóból semmi nem vész kárba, héjastul-mindenestől felhasználható ehhez a különleges rizottóhoz.
Hideg, paradicsomos gazpacho
Az egyik legjobb, ami paradicsommal nyáron történhet: a hideg gazpacho.
Hideg, azeri joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseriborsóval
Gyors, hűsítő leves a forró nyári napokra.
Kovászos uborkás burgonyafőzelék
Tavaszi, nyári burgonyafőzelék, most kovászos uborkával!
Grillezett csirkemell céklamajonézzel
Egy forró nyári napon gyakran csak valami nagyon egy könnyű ebédre vágyunk, ez a sütőben sült csirkemell céklamajonézzel pontosan megfelel ennek az elvárásnak.
Francia citromtorta
A franciák egyik híres, és kedvenc tortája ez a citromtorta. Nem véletlenül: könnyű, édes, savanykás és minden alkalomra tökéletes!
Almás krémes házilag
Az arany színűre, ropogósra sült vékony tésztalapok közé a tejszínes, vaníliás krémre karamellizált alma kerül. Az így elkészült almás krémes egyszerűen felejthetetlen.













