Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Spagetti carbonara - Spagetti szénégető módra

Spagetti carbonara - Spagetti szénégető módra

A leggyorsabb vacsora, ha szinte semmi sincs otthon. Nem kell hozzá más, csak a tészta, tojás szalonna és egy kis parmezán.
Csigatészta vörösboros marharaguval
Bár a csigatésztát legtöbben csak a húslevesben tudják elképzelni, de mindenképpen érdemes kipróbálni ezzel a fűszeres, vörösboros …

Csigatészta vörösboros marharaguval

Bár a csigatésztát legtöbben csak a húslevesben tudják elképzelni, de mindenképpen érdemes kipróbálni ezzel a fűszeres, vörösboros marharaguval. Megéri!
Narancsos-édesköményes chutney

Narancsos-édesköményes chutney

Kirobbanóan gazdag ízű kombináció, egyszerre készítsünk belőle nagyobb mennyiséget, mivel nagyon gyorsan el fog fogyni. Csinos üvegekbe töltve ajándékozhatunk is belőle.
Fokhagymás, tojásos húsleves

Fokhagymás, tojásos húsleves

Ha megmaradt a hétvégi húslevesből, akkor a maradékot új életre kelthetjük egy kis fokhagymával, tojással és sok petrezselyemmel.
Sült karfiol fokhagymás joghurttal, gránátalmával és csirkemellel

Sült karfiol fokhagymás joghurttal, gránátalmával és csirkemellel

A sült karfiolt azok is szeretni fogják, akik amúgy nem kedvelik. A forró fűszeres karfiol rózsákat bevonja a hideg joghurtos öntet, a sült csirkemell, pedig a "hab a tortán".
Fűszeres tejes tea - Chai

Fűszeres tejes tea - Chai

Pont annyi idő alatt készül el, mint bármelyik másik tea, viszont pont kétszer annyira melegít fel, egy hideg őszi napon.
Narancsos sütőtökkrémleves

Narancsos sütőtökkrémleves

A klasszikus sütőtökkrémleves extrákkal felturbózott változata. A narancs, a kakukkfű, a szerecsendió teszi különlegessé ezt a közkedvelt levest.
Vadas főzelék gyökérzöldségekből

Vadas főzelék gyökérzöldségekből

A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Waldorf saláta

Waldorf saláta

A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.
Csicsókahumusz

Csicsókahumusz

A csicsóka kicsit édeskés íze a fokhagymával, citrommal bolondítva, és olívaolajjal keverve, bármelyik ősz reggel vagy téli este sztárja lehet, ropogós bagettre halmozva vagy zöldségmártogatósként. Ha jönnek vendégek, ha nem.
Körtés, csokoládés rétes

Körtés, csokoládés rétes

Csokoládés, gyümölcsös rétes. Mindenkinek ki kell próbálnia!
Halászlé

Halászlé

A klasszikus magyar halászlé télen-nyáron készíthető, de a karácsonyi asztalról biztosan nem hiányozhat.
1...345
5/5