Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fokhagymás, tojásos húsleves

Adásban volt: 2014. január 21.
A recepthez tartozó videó
Ha megmaradt a hétvégi húslevesből, akkor a maradékot új életre kelthetjük egy kis fokhagymával, tojással és sok petrezselyemmel.
2015. november 2.

Hozzávalók

4 személyre
  • 1 liter húsleves
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem

Elkészítés

A leszűrt húslevest forrásig hevítjük.
A két tojást villával felverjük és a forró levesbe csorgatjuk, folyamatosan kevergetjük.
Belereszeljük a fokhagymát és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Grillezett csirkemell, petrezselymes gránátalma-salátával

Grillezett csirkemell, petrezselymes gránátalma-salátával

A gránátalma szuper egészséges és ráadásul minden ételt gyönyörűvé varázsol. Ez a saláta a grillezett csirkemellel tökéletes vacsora, de könnyű hétvégi ebédnek is kiváló.
Mexikói paradicsomos tojás

Mexikói paradicsomos tojás

Lehet akár tartalmas reggeli vagy egy könnyű ebéd, ez a fűszeres, paradicsomos mexikói fogás.
Feldobjuk: fehér, leesik: sárga - a titokzatos tojás

Feldobjuk: fehér, leesik: sárga - a titokzatos tojás

Sonkalében? Hagymalevélben? Főzve? - megannyi kérdés a tojás körül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!