A tárkonnyal, citrommal ízesített tartalmas vadragu leves sok zöldséggel, gombával, zöldborsóval készül, és akár főételként is …
Vadragu leves
A tárkonnyal, citrommal ízesített tartalmas vadragu leves sok zöldséggel, gombával, zöldborsóval készül, és akár főételként is megállja a helyét.
Indiai uborkasaláta sárgarépával (raita)
Sűrű joghurt, sokféle fűszer: koriander, menta és a zöldségek, uborka, újhagyma és répa, ezek mind belekerülnek ebbe az indiai ihletésű salátába, a raitába, amit általában a fűszeres ételek mellé fogyasztanak, hűsítőnek.
Répás-mazsolás kenyérszusi
Egészséges, izgalmasan újszerű és könnyedén elkészíthető. A mai reggeliajánlatunk legfőbb jellemzői. És kell ennél több? A húsevők bolondíthatják még pármai sonkával.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival
Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Fűszeres sárgarépadzsem
Könnyű, egzotikus lekvár, a sárgarépa szerelmeseinek.
Vegán „paprikás krumpli”
Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!
Vadas főzelék gyökérzöldségekből
A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Kapros sárgarépafőzelék
Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.
Finn lazacleves
Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.













