Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Vadragu leves
A tárkonnyal, citrommal ízesített tartalmas vadragu leves sok zöldséggel, gombával, zöldborsóval készül, és akár főételként is …

Vadragu leves

A tárkonnyal, citrommal ízesített tartalmas vadragu leves sok zöldséggel, gombával, zöldborsóval készül, és akár főételként is megállja a helyét.
Indiai uborkasaláta sárgarépával (raita)

Indiai uborkasaláta sárgarépával (raita)

Sűrű joghurt, sokféle fűszer: koriander, menta és a zöldségek, uborka, újhagyma és répa, ezek mind belekerülnek ebbe az indiai ihletésű salátába, a raitába, amit általában a fűszeres ételek mellé fogyasztanak, hűsítőnek.
Répás-mazsolás kenyérszusi

Répás-mazsolás kenyérszusi

Egészséges, izgalmasan újszerű és könnyedén elkészíthető. A mai reggeliajánlatunk legfőbb jellemzői. És kell ennél több? A húsevők bolondíthatják még pármai sonkával.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Fűszeres sárgarépadzsem

Fűszeres sárgarépadzsem

Könnyű, egzotikus lekvár, a sárgarépa szerelmeseinek.
Vegán „paprikás krumpli”

Vegán „paprikás krumpli”

Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!
Vadas főzelék gyökérzöldségekből

Vadas főzelék gyökérzöldségekből

A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Kapros sárgarépafőzelék

Kapros sárgarépafőzelék

Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.
Finn lazacleves

Finn lazacleves

Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.
1...101112
12/12