
Kínai mézes sertésborda
Szójaszószos, gyömbéres, fokhagymás...

Zöldséges kölesrizottó
Mert rizottót készíteni nem csak rizsből lehet!
Rozmaringos, fehérboros csirke szőlővel és őszibarackkal
Őszibarackkal, szőlővel és rozmaringgal készülő sült csirkecomb, ami hétvégi családi ebédre vagy vendégségre is kiváló.
Pikáns sárgarépa saláta pirított földimogyoróval
Villámgyors, csípős saláta és már kész is van a tízórai/uzsonna.
Citromos csirkebecsinált leves
Kókusztejjel, korianderrel és citrommal készül ez az ázsiai ihletésű tavaszi csirkebecsináltleves, amit legalább annyira szeretni fog mindenki, mint a klasszikus változatot.
Az eredeti ukrán borscs
A klasszikus ukrán borscs leves. Céklával, szalonnával, zellerrel és friss kaporral a tetején. Ne egy rohanós délelőttön kezdjünk hozzá.
Édes-savanyú, pácolt sárgarépa
Pácolt sárgarépa. Fogyaszthatjuk köretként, de sokféle ételbe jó alapanyagként. Hetekig eláll.
Cseh fokhagymás krumplileves
Egy hosszú séta után a legjobb egy forró, fokhagymás leves.
Expressz ossobucco
A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.

















