Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Kínai mézes sertésborda

Kínai mézes sertésborda

Szójaszószos, gyömbéres, fokhagymás...
Zöldséges kölesrizottó

Zöldséges kölesrizottó

Mert rizottót készíteni nem csak rizsből lehet!
Rozmaringos, fehérboros csirke szőlővel és őszibarackkal

Rozmaringos, fehérboros csirke szőlővel és őszibarackkal

Őszibarackkal, szőlővel és rozmaringgal készülő sült csirkecomb, ami hétvégi családi ebédre vagy vendégségre is kiváló.
Pikáns sárgarépa saláta pirított földimogyoróval

Pikáns sárgarépa saláta pirított földimogyoróval

Villámgyors, csípős saláta és már kész is van a tízórai/uzsonna.
Citromos csirkebecsinált leves

Citromos csirkebecsinált leves

Kókusztejjel, korianderrel és citrommal készül ez az ázsiai ihletésű tavaszi csirkebecsináltleves, amit legalább annyira szeretni fog mindenki, mint a klasszikus változatot.
Az eredeti ukrán borscs

Az eredeti ukrán borscs

A klasszikus ukrán borscs leves. Céklával, szalonnával, zellerrel és friss kaporral a tetején. Ne egy rohanós délelőttön kezdjünk hozzá.
Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Pácolt sárgarépa. Fogyaszthatjuk köretként, de sokféle ételbe jó alapanyagként. Hetekig eláll.
Cseh fokhagymás krumplileves

Cseh fokhagymás krumplileves

Egy hosszú séta után a legjobb egy forró, fokhagymás leves.
Expressz ossobucco

Expressz ossobucco

A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.
1...91011 12
11/12