Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Nyáresti partikaja a javából! Mázas-zöldfűszeres csirkeszárnyak krumplisalátával és brindzás mártogatóval

Nyáresti partikaja a javából! Mázas-zöldfűszeres csirkeszárnyak krumplisalátával és brindzás mártogatóval

A ropogós, mázas csirkeszárny nem hiába lett Amerika egyik legnépszerűbb étele. Elősütés, közben máz keverés, aztán már mehet is a szárnyakra, hogy együtt süljenek-piruljanak tovább. Én most az édes-csípős húst klasszikus krumplisalátával és sós karakterű brindzás mártogatóval tálaltam. 
A legjobb nevű szósz: chimichurri

A legjobb nevű szósz: chimichurri

A grillen készülő ételek elengedhetetlen tartozéka
1...789 1011...16
9/16