
Ez az egyik új őrület a vegánok és a gasztrobloggerek körében: Buddha tál
A neve ellenére nem egy egzotikus receptről van szó

Süssük az olasz nyarat egy isteni lepénybe
Burgonyás focaccia

Íme a tiramisu nyári változata
Gyümölcsös pohárdesszert, amiben fix a babapiskóta és a mascarpone, a változók: a gyümölcs, a kávé, a gyümölcslé, a tojás...

Újkrumpliból egyszerűt
Egyszerű újburgonya saláta
Fenséges saláta sült paprikából, olívaolajos öntettel, mandulával és mozzarellával.
Sült paprika petrezselyemmel és pirított mandulával
Fenséges saláta sült paprikából, olívaolajos öntettel, mandulával és mozzarellával.
Zöldfűszeres mártogatós ricottából
Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel
Villámgyors, morzsás sárgabarack
Igazi nyári, gyors édesség a megunhatatlan, mézédes sárgabarackból, egy kis málnával, szederrel bolondítva.
Őszibarackos sangria
Sangria, melyben ezúttal az őszibarack és a málna dominál.
Friss áfonyaszósz
Friss áfonyaszósz húsokhoz, süteményekbe.
Dupla fokhagymás zöldborsós brassói
Brassói apró pecsenye sok fokhagymával és zöldborsóval.
Gyümölcsrizs málnával és rózsavízzel
Tejberizs luxus kivitelben, tejszínnel, málnával, pisztáciával, és mikor még egy kevés rózsavíz is kerül bele, akkor lesz valóban bódító. A málnát pedig bátran helyettesítsük áfonyával, szilvával vagy őszibarackkal.
Cézár saláta
A világ egyik legismertebb salátája a Cézár, amit sajnos csak kevés helyen készítenek az eredeti recept szerint, pedig úgy az igazi, ha szardellával készül.
Fantasztikus rétegek találkoznak ebben az epres édességben, ráadásul csak szépen egymásra rakosgatjuk és már kész is a desszertünk …
Epres cheesecake csatos üvegben (sütés nélkül)
Fantasztikus rétegek találkoznak ebben az epres édességben, ráadásul csak szépen egymásra rakosgatjuk és már kész is a desszertünk – ezúttal sütés nélkül.













