Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Őszibarackos sangria

Adásban volt: 2013. augusztus 2.
A recepthez tartozó videó
Sangria, melyben ezúttal az őszibarack és a málna dominál.
2016. augusztus 2.

Hozzávalók

  • 6 őszibarack
  • 1 üveg fehérbor
  • Őszibarackszirup vagy őszibaracklé
  • Buborékos ásványvíz
  • Citrom
  • 1 tálca málna

Elkészítés

Az őszibarackokat felkockázzuk, egy tálban a málnával összeforgatjuk, rácsavarjuk egy citrom levét és ráöntjük a fehérbort. Jégbe hűtjük és tálaláskor felengedjük szódával vagy akár pezsgővel.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Spanyol hetek

Spanyol hetek

2013. október 15 - november
A spanyol konyha nem csak serrano sonka, paella és tapas. Nem muszáj kétezer kilométert utaznia, ha többet is meg akar tudni az Ibériai félsziget gasztronómiájáról. Elég, ha a Petőfi-híd budai hídfőjénél felsétál az A38 Hajóra.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.