Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Banános, ananászos smoothie fodros kellel

Növényi tejjel, görög joghurttal és egy kis mogyoróvajjal megbolondítva
2016. November 7.

Hozzávalók

  • 2 csésze apróra vágott fodros kel
  • ¾ csésze növényi tej
  • 1 fagyasztott banán, felvágva
  • ¼ csésze natúr görög joghurt
  • ¼ csésze fagyasztott ananász
  • 2 evőkanál mogyoróvaj
  • 1-3 evőkanál méz, ízlés szerint

Elkészítés

1. Tegyünk minden összetevőt a turmixgépbe, és turmixoljuk össze.

2. Ha kell, adjunk hozzá még tejet, amíg elérjük a kívánt állagot.

 

 Forrás: www.wellplated.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!