Forralt boros sangria
Bor, áfonya, narancslikőr, fahéj együtt egy pohárban...
2016. October 16.
Hozzávalók
- 1 üveg vörösbor
- 2 csésze vörösáfonyalé
- 1 csésze friss vagy fagyasztott vörös áfonya
- ½ csésze narancslikőr
- ½ csésze világos barna cukor
- 2 rúd fahéj
- 1 csík narancshéj
- 2 zöld alma
Elkészítés
1. Tegyük a bort, az áfonyalevet, az áfonyát, a narancslikőrt, a cukrot, a fahéjat és a narancshéjat egy nagy lábosba.
2. Közepes lángon lassan forraljuk fel, majd kevergetve főzzük még 5 percig, amíg a cukor feloldódik.
3. Vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni 15 percig.
4. Keverjük hozzá a kis kockákra vágott almát.
5. Fogyasszuk azonnal, vagy tegyük a hűtőbe, és fogyasszuk később, hidegen.
Forrás: delish.com
Megosztom barátaimmal