Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Nimbu Pani

Indiai limonádé meleg napokra.
2018. May 7.

Hozzávalók

4 pohár
  • 5,5 tk. limelé
  • 7 tk. cukor
  • ¼ tk. fekete só
  • ¼ csésze aprított mentalevél
  • 4x2,3 dl víz

Elkészítés

1. Keverjük össze a limelevet, a cukrot és a fekete sót egy kancsóban, amíg a cukor teljesen feloldódik.

2. Adjuk hozzá a vizet és a mentaleveleket, tálaljuk hidegen.

 

forrás: food52.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Bazsalikomos-epres limonádé

Bazsalikomos-epres limonádé

Egy napsütéses napon nem vágyik az ember másra, mint egy jó pohár frissítő italra, ezek közül az epres limonádé bazsalikommal az egyik legjobb.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!