Villámgyors, morzsás sárgabarack

Hozzávalók
4-6 adag- 60 dkg érett sárgabarack
- 20 dkg málna / szeder / ribizli
- 3 dkg vaj
- 1 ek keményítő
- 125 g pankomorzsa
- 75 g nádcukor
- 75 g vaj
Elkészítés
A sárgabarackot megtisztítjuk és feldaraboljuk. A ribizlit leszemezzük.
A gyümölcsöket egy tálban összekeverjük, adunk hozzá egy kevés cukrot és átforgatjuk egy evőkanálnyi étkezési keményítővel.
Ezt követően elkészítjük a morzsát.
A vajat felolvasztjuk, belekeverjük a nádcukrot majd összekeverjük a panko- vagy kenyérmorzsával.
Egy kivajazott hőálló tál aljában elterítjük a gyümölcsöket és a tetejére borítjuk a vajas morzsás keveréket.
180 C fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.