A világ egyik leghíresebb salátája a Caprese, azaz a paradicsom, mozzarella, és bazsalikom. Ebben a mini változatban …
Caprese - koktélparadicsomból mini mozzarellával és bazsalikomolajjal
A világ egyik leghíresebb salátája a Caprese, azaz a paradicsom, mozzarella, és bazsalikom. Ebben a mini változatban bazsalikomolaj is kerül rá.
Mexikói paradicsom salsa (pico de gallo)
Finom, kellemesen csípős saláta paradicsomból lila hagymával, fűszerekkel. Nagyon mutatós a sok szín együtt egy tálban, úgyhogy kínáljuk vendégségben is!
Quesadilla
A quesadilla a mexikóiak melegszendvicse, az alapváltozatban a tortilla lapok közt megolvad a sajt és máris kész a fantasztikus fogás, amit egy salátával, akár főételként is kínálhatunk.
Tatárbifsztek (brüsszeli változat) ropogós sült krumplival
Tatárbifsztek, talán kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk, de kár volna kihagyni.
Csípős paradicsomos sült burgonya - Patatas bravas
Ennél nincs is vendégváróbb falat. Csípős, paradicsomos sült burgonya.
Latkesz
Finom vendégváró, meccsnézős, mártogatós falatok, a hozzá illő fokhagymás tejföllel. Készíthetjük maceszdarából, burgonyából vagy éppen csicsókából.
Kacsamájas szendvics lilahagymalekvárral
A frissen sült kacsamáj és lilahagymalekvár csodálatos találkozása a ropogósra pirított kenyéren. Könnyű vacsorának egy pohár bor mellé, keresve se találnák jobbat!
Vörösboros pirított kolbász és juhsajt birsalmasajttal
Kolbász, olívabogyó, birsalmasajt, sonka, juhsajt = kínálótál, amin mindenki megtalálja a neki valót.
Tatárbifsztek (egzotikus változat)
A hagyományos tatárbifsztek mellett érdemes kipróbálni ezt az egzotikus, gyömbéres, szójás változatot. Pikáns, izgalmas, tuti siker!
Csicsókahumusz
A csicsóka kicsit édeskés íze a fokhagymával, citrommal bolondítva, és olívaolajjal keverve, bármelyik ősz reggel vagy téli este sztárja lehet, ropogós bagettre halmozva vagy zöldségmártogatósként. Ha jönnek vendégek, ha nem.
12