Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Caprese - koktélparadicsomból mini mozzarellával és bazsalikomolajjal
A világ egyik leghíresebb salátája a Caprese, azaz a paradicsom, mozzarella, és bazsalikom. Ebben a mini változatban …

Caprese - koktélparadicsomból mini mozzarellával és bazsalikomolajjal

A világ egyik leghíresebb salátája a Caprese, azaz a paradicsom, mozzarella, és bazsalikom. Ebben a mini változatban bazsalikomolaj is kerül rá.
Mexikói paradicsom salsa (pico de gallo)

Mexikói paradicsom salsa (pico de gallo)

Finom, kellemesen csípős saláta paradicsomból lila hagymával, fűszerekkel. Nagyon mutatós a sok szín együtt egy tálban, úgyhogy kínáljuk vendégségben is!
Quesadilla

Quesadilla

A quesadilla a mexikóiak melegszendvicse, az alapváltozatban a tortilla lapok közt megolvad a sajt és máris kész a fantasztikus fogás, amit egy salátával, akár főételként is kínálhatunk.
Tatárbifsztek (brüsszeli változat) ropogós sült krumplival

Tatárbifsztek (brüsszeli változat) ropogós sült krumplival

Tatárbifsztek, talán kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk, de kár volna kihagyni.
Csípős paradicsomos sült burgonya - Patatas bravas

Csípős paradicsomos sült burgonya - Patatas bravas

Ennél nincs is vendégváróbb falat. Csípős, paradicsomos sült burgonya.
Latkesz

Latkesz

Finom vendégváró, meccsnézős, mártogatós falatok, a hozzá illő fokhagymás tejföllel. Készíthetjük maceszdarából, burgonyából vagy éppen csicsókából.
Kacsamájas szendvics lilahagymalekvárral

Kacsamájas szendvics lilahagymalekvárral

A frissen sült kacsamáj és lilahagymalekvár csodálatos találkozása a ropogósra pirított kenyéren. Könnyű vacsorának egy pohár bor mellé, keresve se találnák jobbat!
Vörösboros pirított kolbász és juhsajt birsalmasajttal

Vörösboros pirított kolbász és juhsajt birsalmasajttal

Kolbász, olívabogyó, birsalmasajt, sonka, juhsajt = kínálótál, amin mindenki megtalálja a neki valót.
Tatárbifsztek (egzotikus változat)

Tatárbifsztek (egzotikus változat)

A hagyományos tatárbifsztek mellett érdemes kipróbálni ezt az egzotikus, gyömbéres, szójás változatot. Pikáns, izgalmas, tuti siker!
Csicsókahumusz

Csicsókahumusz

A csicsóka kicsit édeskés íze a fokhagymával, citrommal bolondítva, és olívaolajjal keverve, bármelyik ősz reggel vagy téli este sztárja lehet, ropogós bagettre halmozva vagy zöldségmártogatósként. Ha jönnek vendégek, ha nem.
12
2/2