Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
 Finom húsgolyók, paradicsomos ragu és tészta...lehet nem szeretni?

 Finom húsgolyók, paradicsomos ragu és tészta...lehet nem szeretni?

Az október 25-i tészta világnapra egy nagy klasszikus kedvenccel, a húsgombócos spagettivel készültem
Házi fűszervajas, full extra szendvics Ammerländer Maasdamer sajttal

Házi fűszervajas, full extra szendvics Ammerländer Maasdamer sajttal

A különböző ízesítésű fűszervajak a legegyszerűbb szendvicseket is feldobják, hát még ha jóféle sajttal, sonkával, tükörtojással fogyasztjuk. Full extra? Az!
Készítsünk posolet!

Készítsünk posolet!

Ez a mexikói csirkés zöldségleves biztosan átmelegít a hideg őszi estéken
Ezt a tapast eddig valószínű, hogy még nem próbáltad.. és ideje ezen változtatni!

Ezt a tapast eddig valószínű, hogy még nem próbáltad.. és ideje ezen változtatni!

"Ez egy igazi spanyol étel, kicsit móros beütéssel, vagyis keleties ízhatásokkal, amit eddig Magyarországon nem, és Spanyolországon kívül is csak nagyon kevés helyen fedeztem fel, ez pedig két nagy kedvencem különlegesen finom elegye..."
Sütőtökkrémleves másképp

Sütőtökkrémleves másképp

Az ősszel együtt megérkezett sokak egyik kedvence, a változatosan elkészíthető sütőtök. Nálam is elkészült a szezon első levese darált húsos feltéttel, zsályával és kesudiótejjel. A magtejre írtam a receptben alternatívát, de néha érdemes a változatos ízvilágú növényi tejekkel is kísérletet tenni.  
Retró zsúrszendvics Ammerländer Trappista sajttal

Retró zsúrszendvics Ammerländer Trappista sajttal

A szendvics, ami visszarepít a múltba! Ki ne emlékezne a régi zsúrokra, iskolai programokra, melyek kötelező eleme volt ez a klasszikus, párizsis-sajtos falatka. Málnaszörp? Persze, az is jár hozzá...
1...272829 3031...55
29/55