Tintahal petrezselymes-fokhagymás fűszervajjal
Az év bármelyik napján elkészíthető ez a tintahallal, de leginkább egy nyarat idéző vacsorához passzol ez fűszeres, krémes fogás.
Citromos marinált édeskömény tonhallal
A citromban marinált édeskömény, a tonhal, a friss zöld fűszerek, az olívaolaj mind mediterrán hangulatúvá teszi a salátánkat és minket is. Gondolatban újra irány a napsütés, a tenger.
Sült lazac
Így készül a tökéletes sült lazac!
Petrezselymes tabbouleh
A tabbouleben minden benne van, amiért a mediterrán és a közel-keleti konyhák ízeit szeretjük, ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Hideg avokádó krémleves pirított mandulával
Az avokádóról lehet, hogy elsőre nem az jut eszünkbe, hogy levest készítsünk belőle, de aki ezt a hideg, zöld citrommal, fokhagymával, mentával készülő levest kipróbálja, nem fogja megbánni.
Kapros sárgarépafőzelék
Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.
Csokoládé mousse
A csokoládé mousse minden évszakban, minden helyzetben, minden eseményre tökéletes választás.
Tepsis tarja sült zellerrel
Az egyszerű sült tarját feldobtuk egy kis tejszínnel és sült zellerrel. Az eredmény leírhatatlan, ezért el kell készíteni!
Pisztáciás, kecskesajtos ravioli kápiás szószban
Friss, házi olasz tészta, amit a saját konyhánkban el is tudunk készíteni. Kápia paprikával és tejszínnel. Egy kis olasz zenével a háttérben könnyebben megy minden. Bálint Ádám receptje.
Ropogós kacsamell
A tökéletes, sült kacsamell titkos receptje.
Waldorf saláta
A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.
Finn lazacleves
Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.
Körtés, mandulakrémes pite
Igazi őszi finomság, az ősz egyik legfinomabb gyümölcsével. Korán sötétedős, hűvös estékre.