Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Ezzel az étellel csapunk bele a téli lecsóba: Erdei gombás risotto

Ezzel az étellel csapunk bele a téli lecsóba: Erdei gombás risotto

Odafigyelést és türelmet kíván, de cserébe nagyon ízletes jutalom vár! Risotto perfetto!
Kávés süti a javából: Espresso muffin

Kávés süti a javából: Espresso muffin

Az espresso világnapja alkalmából a délutáni kávé mellé tökéletesen passzoló kávés muffinokat készítettem.
Egészségriadó!

Egészségriadó!

Brokkolisaláta olajos magvakkal
Édesburgonyás pite

Édesburgonyás pite

Amerikában, novemberben szinte mindenki hálaadásnapi lázban ég, sorra készülnek a pulykás és sütőtökös finomságok, na meg az édes és sós piték. Én egy édesburgonyás pite desszerttel készültem erre az alkalomra.
Rendhagyó szezonális desszert: Leveles tésztában sült körte

Rendhagyó szezonális desszert: Leveles tésztában sült körte

Nem annyira egyszerű, mint a Tarte Tatin, de nem sokkal bonyolultabb, viszont sokkal komplexebb ízű desszert, hiszen a körtét először borban, fűszerek társaságában pároljuk meg, és csak aztán megy a sütőbe egy adag leveles tésztába csavarva.
Mogyorós-gesztenyés profiterol

Mogyorós-gesztenyés profiterol

Olivér séf őszi édessége
Keksz vagy torta? Répatorta keksz!

Keksz vagy torta? Répatorta keksz!

Ezek a kekszek egyébként valóban apró répatorták, azaz ugyanolyan tésztából készülnek. Nagy előnyük még a tortával szemben, hogy a szélük ropogósra sül.
Kínai narancsos csirke, egészségesebben

Kínai narancsos csirke, egészségesebben

Kínai éttermekben sokszor találkozhatunk ezzel az étellel, de legtöbbször sajnos csak a zsírban tocsogó verzióval. Otthon elkészítve erre könnyedén odafigyelhetünk, miközben ugyanúgy élvezhetjük a kelet ízeit.
1...787980 8182...177
80/177