Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Mit is eszik Kate Middleton valójában?

2020. január 4.

Stílusa, közvetlensége és kedvessége már-már olyan népszerűvé teszi Kate Middletont, mint a néhai Diana hercegnét. Sokan irigyek alakjára, amelyet mindhárom terhessége után rekordsebességgel nyert vissza. Vajon mi lehet a titka? 

 

1. Imádja a jó curryt. Megszerette a főzést, szokott olyan vacsoraesteket is rendezni, amelyekre saját maga készíti el a kedvenc fogásait. Például curryt, amelyért a vendégei is rajonganak. 

 

2. Szigorúan és következetesen betartja a diétáit. Az esküvője előtt Dukan-diétát követett, és terhességei után szintén ez alapján étkezett. A diéta szénhidrátban szegény, fehérjékben gazdag étrendet ír elő, hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, azonban sokan egészségtelennek – sőt veszélyesnek – tartják. 

 

3. Esküszik a családi ételekre. Nagy becsben tartja valamennyit, egyszer például karácsonyra, gasztroajándékként a nagymamája híres chutney receptjét készítette el. 

 

4. Gyakran eszik nyers ételeket. Gyümölcssaláta, gazpacho és nyers zöldségekből készült italok egyaránt jöhetnek, állítólag ennek köszönheti ragyogó bőrét, fényes haját és erős körmeit. 

 

5. Megadja a módját az ünnepeknek. A brit királyi család finom és változatos fogásokkal ünnepli a karácsonyt, ilyenkor Kate sem diétázik, mértékkel valamennyi ételből fogyaszt. 

 

6. Nem esik át a ló másik oldalára. Egyik terhessége alatt gyakran kínozták rosszullétek, ám megpróbált ekkor is egészségesen táplálkozni. Jól estek gyomrának a zabkásák, a bogyós gyümölcsök és az avokádóból készült ételek, így ezekből fedezte a szervezete számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. 

 

7. Mindig hagy helyet a desszertnek. A családi összejöveteleken általában klasszikus angol sütik kerülnek az asztalra, Vilmos és Harry herceg gyerekkori kedvencei. Ezekből ő is fogyaszt, sőt saját gyerekei számára sem teszi tiltólistára a finomságokat, hagyja, hogy ők is megismerjék a családi recepteket. 

 

Forrás: House Beautiful 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ez a királyi család kedvenc vacsorája

Ez a királyi család kedvenc vacsorája

A család előző séfje szerint ezt az egy ételt mindenki imádja.
Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

II. Erzsébet egy napja - az étkezőasztalnál

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?