Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Meglepő dolgok derültek ki Trump perverzióiról a konyhában

2022. July 9.

Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke, milliárdos üzletember egészen sajátos módon étkezik, és bizony vannak furcsa szokásai is a konyhában. 

Imádja a gyorskaját

Trump többször fogyasztott igen látványosan McDonald’s-ot, és mint kiderült, ebben a műfajban a BigMac a kedvence. Mindig kér azonban dupla adag ketchupot hozzá, ami már csak azért sem jó ötlet, mert – volt munkatársai szerint – többször is előfordult már, hogy ételét dühében a falhoz vágja. A Washington Post szerint épp egy ilyen ketchuppal gazdagon átitatott burgert hajított a falhoz Trump akkor is, amikor 2021. január 6-án  át kellett adnia Bidennek az irodáját. 

A legtöbbször nem eszi meg a hamburgerzsömlét

Amikor mekis kaját rendel Trump, általában a következőket kéri: 2 db BigMac, két halburger és egy csokis shake. Ez már önmagában elég fura rendelés, de a volt elnök kampánystábjának egyik tagja, Corey Lewandowski azt is elárulta, hogy Trump általában nem kéri a hamburgerzsömlét: egyszerűen kieszi azt, ami benne van. 

A steaket szereti szénné égetni

Azt hinnénk, egy ilyen erős, nagydarab ember inkább a félnyers húst szereti, de nem: Trump mindig úgy kéri a steakjét, hogy lehetőleg szénfekete legyen. Ha nem égetik meg eléggé, borzasztóan fel tud háborodni. 

Késsel és villával eszi a KFC-s kaját

Trump a KFC-ből is szívesen rendel, a csirkeszárnyakat azonban kizárólag késsel-villával hajlandó elfogyasztani. Elég bizarr látvány lehet, ahogyan az elnöki étkészlet és a piros-fehér dobozok sajátos stílusegyvelege megszületik. 

Leeszi a feltétet a pizzáról

Hiába a számít a világ egyik leginkább befolyásos emberének, Trump úgy eszi a pizzát, mint egy óvodás: leeszi a feltétel és meghagyja a pizzatésztát. Arról, hogy a fölösleggel mit csinál – kidobja-e vagy valami házi kedvencnek adja – nem szól a fáma. 

Döbbenetes dolog derült ki Donald Trump alkoholhoz való viszonyáról

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Trump elnök étkezése aggodalomra ad okot

Trump elnök étkezése aggodalomra ad okot

Állítja egy táplálkozási tanácsadó

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!