Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Meghan Markle kedvenc cukrászdája megalkotta a karanténtortát

Cikkünkben mutatjuk a sütit!
2020. április 7.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Meghan Markle honnan szerezte be csodás születésnapi tortakölteményét, a nude répatortát. A torta a Londonhoz közeli Luminaryban készült, amely nemcsak finom süteményeiről, hanem példaértékű társadalmi szerepvállalásáról is ismert. Fő tevékenységeként hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő nőket támogat. Vállalja a tanításukat, ezzel megalapozva, hogy a jövőben el tudjanak helyezkedni a munkaerőpiacon, illetve képesek legyenek önálló életet kezdeni. Meghant annyira lenyűgözte mindez, hogy még a brit Vogue magazinban is beszámolt a cukrászda példamutató tevékenységéről.

Sokan „száműztük” magunkat otthonunkba az önkéntes karantén idejére. Vagy otthonról dolgozunk, vagy egyedül a munka és a bevásárlás okán hagyjuk el lakásunkat, házunkat. És bármilyen hívogató is az otthon melege, előbb-utóbb mindenki vágyik egy kis plusz kényeztetésre, hogy elviselhetőbbek legyenek a megszokottnál monotonabb napok. A Luminary válasza minderre a karanténtorta. Az üzlet gondolt a megváltozott élethelyzetre, ezért a süti szűk családi körre szabott méretben is elérhető, hiszen a nagy bulikat, összejöveteleket egy jó időre mellőznünk kell. Az ízek pedig mennyeiek: citrom ás áfonya, tejkaramella, répa (húsvétra is tökéletes) és klasszikus Victoria torta. Ez utóbbi egy tradicionális brit desszert, a puha piskótalapok vajas-vaníliás krémet és eperlekvárt rejtenek.

View this post on Instagram

Introducing the "Isolation Cake"! Know someone self-isolating that could do with a cake drop? Working from home got you feeling like you need some sweet, sweet joy in the form of cake? Order today for delivery within 10-miles of our Stokey bakery. Cakes are available in all flavours and in our new smaller family-size for the more intimate gatherings we are all restricted to (for now). #isolationcake ⠀ #purchasewithpurpose #socialenterprise #socent #empoweringwomen #luminarybakery #isolationcakes

A post shared by Luminary Bakery (@luminarybakery) on

Forrás: Reader’s Digest

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Meghan Markle nem ehet fokhagymát

Meghan Markle nem ehet fokhagymát

Mivel már hercegné, oda kell figyelnie, hogy mit fogyaszt.
Meghan Markle kedvenc snackje

Meghan Markle kedvenc snackje

A ragyogó bőrt is támogató finomság lehet, hogy ott lapul már a mi konyhánkban is.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?