Készítsd úgy a csirkemellet, ahogy a séfek
Egy kevésbé izgalmas összetevőt így varázsolnak különlegessé az ismert séfek:
Alton Brown: nagyon vékonyra klopfolja
A kijevi csirke elkészítésekor Brown séf egészen vékonyra klopfolja a csirkemellet, majd megkeni zöldfűszeres vajjal, átforgatja zsemlemorzsában és így süti ki. A séf tippje: Tegyük hűtőbe sütés előtt a feltekert csirkemelleket legalább egy órára, így érintetlenek maradnak, miközben sülnek.
Ina Garten: citrom citromra
Kb. 600 ajánlás és ötcsillagos értékelés – ez jellemzi Garten séf citromos csirkemell receptjét. A maximális citrom íz érdekében a csirkemellet bőséges citromlében és lereszelt héjjal megszórva süti ki.
Rachel Ray: spenóttal és gombával töltve
Ez a recept bebizonyítja, hogy igen is, lehet változatos töltött csirkemellet készíteni. A töltelék spenót, gomba, ricotta, parmezán, fokhagyma keveréke, mely csirkemellbe töltve minden, csak nem unalmas.
Giada De Laurentiis: piccata
Legjobb eleme egy olasz stílusú vacsorának Giada csirke piccataja. Egy sor hatásos hozzávaló – vaj, citromlé, kapribogyó – és kész is az éttermi professzionalitást idéző vacsora.
Ted Allen: parmezán panír
Hogy feldobd a rántott csirkemellet, panírozd be azt ropogós zsemlemorzsába és parmezánba.
forrás: popsugar.com