Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Itt az UBOMI, az első teljesen lebomló kávékapszula

A Kifli.hu anyacége, a Rohlik Group újabb zöld húzása: íme az UBOMI, az első otthon is komposztálható kávékapszula.
2022. March 20.

Új környezetbarát exkluzív kávékapszula

A „Miil” tejtermékek, a „Dacello” feldolgozott húsok és a „Moddia” papírhigiéniai termékek exkluzív márkájának sikeres bevezetését követően a Kifli.hu most megkezdi legújabb, csak náluk kapható termékeinek értékesítését. Az „UBOMI” névre hallgató termékcsoport házilag komposztálható kávékapszulákból áll.

Ez az új termékcsalád a fenntartható és egyúttal kényelmi termékek iránti elkötelezett vásárlói igényekre reagálva lett kifejlesztve, mindazonáltal versenyképes áron kínálja a legjobb minőséget.

Fedezd az UBOMI világát! Fedezd fel az életet!

Az „ubomi” szó jelentése az „élet”, a törzsi maszkokkal ellátott csomagolás pedig arra szolgál, hogy emlékeztessen bennünket a kávé eredetére. A vásárlók kipróbálhatják a Brazíliából, Etiópiából, Kolumbiából és más régiókból származó kávék különböző változatait is kapszulás formában.

Fotó: Kifli.hu

„A kávézás szerelmeseként különösen nagy örömmel tölt el, hogy a Kifli.hu exkluzív kávéval jelenik meg a magyar piacon. Ez ismét egy jó alkalom a számunkra, hogy bizonyíthassuk a vásárlóinknak , mennyire fontos nekünk az, hogy a kiváló minőség mellett a környezetünk védelmére és a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Bízom benne, hogy nagyon sok magyar családnak majd ebből a kávéból készített finom itallal indul a reggele. Mi mindent megtettünk azért, hogy egy gondosan válogatott és mindig frissen pörkölt kávéval kényeztessük a minőségre mindig fogékony vásárlóinkat” – mondta Szabó Réka, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

Tipp: Ezek jelenleg az online vásárlási trendek

Kávékapszula, ami otthon is 100%-ban komposztálható

A fenntarthatóság a Rohlik egyik legfontosabb üzleti pillére, az UBOMI márka pedig a környezetvédelem iránti elkötelezettséget hangsúlyozza. Az UBOMI kapszulák 100%-ban bioalapú cellulózból és növényi olajokból származó természetes anyagból készülnek.A kapszulákat a Capsul-in-Pro nevű cégtől szerzik be, amely az első olyan kapszula gyártó a piacon, amely TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal lehetővé téve az otthoni komposztálást.

Vevőink anélkül adhatják hozzá ezeket a kapszulákat kerti komposztjukhoz, hogy aggódniuk kellene a lebomlásuk miatt. Fontos, hogy az UBOMI kapszuláinkban lévő kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik – így a termék megvásárlásával a vásárlók őket is támogatják, és hozzájárulnak a környezetbarát és fair-trade mezőgazdaság működéséhez” – nyilatkozta Petr Chvojka, a Rohlik saját márkás csoportjának vezetője. Hozzátette: „A Rohliknál tudjuk, hogy ügyfeleink számára fontos helyesen cselekedni, és ez ugyanolyan fontos nekünk is. Azon dolgozunk, hogy a bolygó és az emberiség jövője iránti elkötelezettségünket a következő generációk is megtapasztalhassák.”

Ez is érdekelhet:

Sajátmárkás tejtermékcsaláddal és a nemzetközi konyha ízeivel bővül a Kifli kínálata

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Bővülnek a Kifli.hu szolgáltatásai: már gyógyszert is rendelhetsz

Bővülnek a Kifli.hu szolgáltatásai: már gyógyszert is rendelhetsz

Segítség a koronavírus-járványban: a Kifli.hu weboldaláról néhány kattintással elérhetőek a BENU gyógyszertár online kínálatában szereplő legnépszerűbb termékek.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!