Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Így szabadulj meg a zsírpárnáktól!

2021. August 23.

Egy kis hurka itt, egy kis úszógumi ott és a ruha, bikini már nem is áll tökéletesen. Ismerős a helyzet? Ezzel a problémával sokan „harcolnak”! Munkám által már sokszor találkoztam ezzel az esettel, de nem kell egyből kétségbe esni, hiszen van megoldás a problémára! Célzottan és könnyedén lehet megszabadulni a nem kívánt „vendégtől”!

 

Hogyan? Íme a titok!

A gyors és hatékony alakformáláshoz nem kell más, csak Te, az egészséges életmód, az elszántság és egy pici segítség! A modern technológiával már számos hatékony alakformálás elérhető! Tudtad, hogy pl. a nyirokmasszázsnak zsírbontó hatása van?

A nyirokmasszázst az 1930-as években fejlesztette ki dr. Emil Vodder, dán masszázsterapeuta. A masszázs által pumpáló mozdulatokkal nyomást fejtünk ki a nyirokrendszerre, és hatására beindul a szervezetben a nyiroknedvek megfelelő mozgása. Nem csak az anyagcsere-folyamatok gyorsulnak fel, hanem az immunrendszer is erősödik. Alkalmazása által a narancsbőr is hatékonyan eltávolítható, hiszen a nyirokmasszázs által a felesleges nyirokfolyadékot elvezetjük és a szöveti ödémák csökkennek. Stimulálja a zsírszöveteket, és könnyebben meglehet szabadulni a plusz kilóktól is.

A megfelelő zsírbontáshoz nagyban hozzájárul még, ha olyan gépi kezeléssel egészítjük ki, mint pl. a kavitációs zsírbontás. Mi is ez tulajdonképpen? Ez egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy folyékony anyag, nyomás hatására gáz fázisba megy át. Ennek hatására a zsírsejtek szétrobbannak. A robbanást szinte nem érzékeljük, hiszen nagyon gyenge. Azonban a törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül. Ezzel elősegíthetjük a felesleges zsír távozását, amely a nyírok rendszeren keresztül történik és kiürül a szervezetünkből. Fokozza a szervezet zsírlebontó képességét.

Ugye Te is kedvet kaptál a hatékony alakformáláshoz?! Ha igen, kattints a ide és olvass tovább!

Szeretettel várlak a szalonomban is!

 

Benke Gabriella
Szépség szakértő, Csinibaba szalon társtulajdonosa
Facebook
+36 70 603 8343
[email protected]

 

Forrás: Csak a Nőknek Magazin

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt?

Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt?

Bármilyen hihetetlen, egy-egy pohár bor akár a súlyvesztésben is a segítségünkre lehet

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!