Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: flickr.com

Így étkezett Audrey Hepburn

Sajátos stílusa számos nő számára inspirációul szolgált
2017. November 19.

Természetesen filigrán alkata miatt rengeteg kritika érte – sokszor evési rendellenességeiről írtak, pedig Hepburn még csak nem is diétázott. Sosem voltak étkezési zavarai, mindent szívesen fogyasztott. Fia, Luca Dotti beszélt erről a People magazinnak nemrég.

„Rajongott az olasz ételekért és a tésztáért. Sok gabonát fogyasztott, kisebb mennyiségű húst, és mindenből egy keveset.” Robert Wolders, aki sokáig volt Hepburn partnere, mesélt arról, hogy a színésznővel mindig hosszú sétákat tettek.

„Sosem volt túlzó” – állítja róla Wolders. Egyszerű és egészséges étrenden élt. Reggelire barna kenyeret evett lekvárral, ebédre sovány húst, vagy tésztát friss zöldségekkel (egyenesen a kertjükből), vacsorára pedig csirkelevest zöldségekkel. Emellett Hepburn az élvezeteknek is hódolt: csokoládét evett vacsora után, és szívesen ivott scotch-t.

Továbbá a szénhidrátokat sem vetette meg. Nagy tészta-rajongó volt, melyről Dotti is megemlékezik édesanyjáról írt könyvében. Kedvencét, a paradicsomos spagettit szinte minden héten elkészítette.

forrás: Harper’s Bazaar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Amit Leonardo di Caprio tanított meg Gwyneth Paltrow-nak

Amit Leonardo di Caprio tanított meg Gwyneth Paltrow-nak

Mit súgott Leo Gwyneth-nek? Mi fogja meg egy étteremben? Mit főz szívesen a gyerekeinek és mit nassol – ezekről is olvastunk a Guardian-ben, és el is meséljük.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!