Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Meghan Markle az étkezésével is kilóg a királyi családból

2022. April 7.

Mindig is a brit királyi család feketebárányaként tekintett rá a világ, sokak szerint ő volt az, aki rávette Harryt arra, hogy búcsút intsen a hercegi címnek és Los Angelesbe tegye át a székhelyét. 

Megsértette Erzsébetet, hogy nem kért a teájából

 Erzsébet, Károly herceg és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin valamennyien a teázás nagymesterei. A királynő szigorúan cukor és tej nélkül, a többiek azonban minden extrával megspékelt jó fekete teákkal veszik magukhoz a napi koffeinszükségletüket, Meghan azonban se nem kávézik, se nem teázik. Különféle friss zöldségek levét issza minden reggel, illetve valahányszor extra energiára van szüksége. Állítólag a királynőnek kimondottan rosszul esett, hogy Meghan nem volt hajlandó teázni vele a találkozóikon, hiszen az angol hagyományban a tea nem csak a tealevelekről, de magáról  a szertartásról is szól. 

Tudtad? Így teázik a brit királyi család

Az angol konyhát kimondottan utálja, a csípős ételeket viszont kedveli

Meghan soha nem tagadta, hogy az tradicionális angol ételek kicsit sem fogták meg. Hidegen hagyja  a steak vagy fish + chips, szívesebben eszik egy kis friss lime-mal öntözött tacót csípős csirkehússal… “Kaliforniában nőttem fel, ahol el voltunk kényeztetve friss zöldségekkel és gyümölcsökkel egész évben. Angliában csak az importra tudtam támaszkodni sokszor, ami viszont nem fenntartható” – fogalmazott a People magazinnak adott interjújában. Bánatára a királyi családban a csípős ételek is tabunak számítanak a kezdetektől, nehogy puffadást, szellentést, kiütést vagy egyéb kellemetlenséget okozzanak, ő azonban a mexikói konyhát is kedveli. 

Hétvégente bűnözik, méghozzá olyan proli étellel, ami a Palotában szentségtörés volna

Bár hétköznap könnyű, növényi alapú – ám nem húsmentes – étrendet követ Meghan, hétvégén azért megenged magának egy kis kicsapongást. “Amikor annak idején bébiszitterkedtem, mindig sajtos makarónit csináltam a gyerekeknek, amit aztán velük majszoltam el. Ha újra gyereknek akarom érezni magam, ma is azt készítek” – árulta el a People-nek. Állítólag az is többször megesett, hogy Meghan vendégségben sajtos makarónit kért – a király család erre egészen biztosan durva imázsrombolásként tekint, ami az ex-hercegnét viszont cseppet sem érdekli persze…

A többiek ennél szerényebben bűnöznek:

Még a brit királyi család is fogyaszt gyorsételt! Mutatjuk a kedvenceiket

Forrás: People.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!