Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Demi Lovato ezért hagyott fel a diétázással

Rengeteget olvasni arról, ki miért kezdett el fogyókúrázni. Viszont kevesebbet hallani arról, ki miért hagyta abba.Rengeteget olvasni arról, ki miért kezdett el fogyókúrázni. Viszont kevesebbet hallani arról, ki miért hagyta abba.
2018. January 29.

A fiatal színész- és énekesnő étkezése mindig probléma volt számára, kis kora óta evési rendellenességekkel küzd. Erről a Simply Complicated című, róla szóló dokumentumfilmben is beszélt. Rengeteg fogyókúra, tisztító kúra és sorozatos étrendtesztelések után Demi elhatározta, soha többé fogyózás!

Saját Twitter oldalán posztolta elhatározását, mely döntést megmagyarázott. Sok stresszt okozott számára, hogy olyan ételeket száműzött az étrendjéből, melyet valójában szívesen fogyasztott volna. Ez egyáltalán nem volt számára egészséges, és úgy vélte, nem mutat jó példát a rajongóinak.

A friss posztjában így fogalmazott: „Nem fogom megvonni magamtól a (mértékletes) élvezeteket. Nem hazudok, felszedtem néhány kilót, mióta nem diétázom, DE már nem stresszelek amiatt, mit eszem. Nem akarom ezt a példát mutatni a rajongóimnak.” Ezután kijelentette, nincs több food-shanimg.

Aki már diétázott valaha, tudja, hogy folyamatosan figyelni kell arra, mit viszünk be a szervezetünkbe. Az, hogy állandóan megfosztjuk magunkat olyan dolgoktól, melyeket élvezettel fogyasztanánk, rossz kedvhez, stresszhez vezethet.  Ez egyáltalán nem jó út ahhoz, hogy egészséges kapcsolatunk legyen a testünkkel és az ételekkel. Demi üzenete az, hogy élvezzük az evést, és az ételeket, és ne a súlyunk határozza meg, milyenek vagyunk.

forrás: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ez Karolina Kurkova alakjának titka

Ez Karolina Kurkova alakjának titka

Megtudtuk, hogy miket fogyaszt a híres modell
Új celebdiéta a láthatáron

Új celebdiéta a láthatáron

Bármit ehetünk, viszont csak 8 órán át. Sok híres embernél ez bevált.
Ezért edz kevesebbet Carrie Underwood

Ezért edz kevesebbet Carrie Underwood

Heti 6 edzését 1-2 alkalomra csökkentette

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!