Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Ezért edz kevesebbet Carrie Underwood

Heti 6 edzését 1-2 alkalomra csökkentette
2018. január 19.

A country énekesnő nem csupán remek dalairól, de csodás alakjáról is ismert – ez a testalkat viszont szigorú elköteleződés eredménye. Underwood köztudottan a vegán életmód követője, emellett gyakran beszél a testmozgás iránti szeretetéről. Egy nemrégiben készült interjúban elárulta, már korántsem edz annyit, mint 3-4 éve.

Régebben a hét majdnem minden napján ellátogatott az edzőterembe, napjainkban viszont csupán heti 1-2 alkalommal sportol. És úgy érzi, ez is teljesen rendben van. Zenei karrierje és ruhakollekciója mellett kétéves kisfiai is eléggé lefoglalja az énekesnőt. „Három-négy évvel ezelőtt sokkal több időt tudtam csak magamra szánni” – mondja, majd hozzá teszi, hogy az esetek nagy részében, amikor edz, kisfia csatlakozik hozzá.

A dolgozó édesanyákhoz hasonlóan Underwood is igyekszik némi én-időt szorítani magának. Ezt pedig guggolásokkal, és kitörésekkel tölti meg.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A sztárpár kedvence - Jessica Biel és Justin Timberlake a konyhában

A sztárpár kedvence - Jessica Biel és Justin Timberlake a konyhában

Nemrég született meg kisfiúk, így még nagyobb szükség van a családi feladatmegosztásra. De Justin és Jessica igazi álompáros, hiszen akik a konyhában jól tudnak együttműködni, azoknak az élet más területén sem lesznek problémáik. Nekik pedig ez szuperül megy.
Sütőben sült csirke, ahogyan a sztárok szeretik - Oprah Winfrey

Sütőben sült csirke, ahogyan a sztárok szeretik - Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a világszerte ismert amerikai műsorvezető, ha teheti szívesen főz otthon. Habár a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb emberivel készít interjút minden héten, a főzésben az egyszerűségre esküszik. Ennek a grillezett zöldségekkel körített csirkének viszont nincs párja!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.