Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Főzz tavaszias alapanyagokból a hétvégén!

2021. április 16.

Hétvégi receptajánlónk sztárjai a tavaszi “frissek”, sok-sok üde szín és zsenge íz jellemzi ezeket az ételeket. Szerintünk igazán jól fognak esni a hosszú tél után! 

Kókuszos eperleves csokival 

Füstölt lazacba tekert spárga

Karalábés rizottó

Réparózsás pite

Citromos-spárgás tészta

Spenótos-kecskesajtos grillkanapé eperrel

Medvehagymával töltött padlizsán

Epres-mákos amerikai palacsinta

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Spárgázzunk a végtelenségig!

Spárgázzunk a végtelenségig!

A kérdés nem az, hogy angol vagy francia, hanem zöld vagy fehér. Szerencsére nálunk, mindkét változat népszerű, így nem kell egyiket sem nélkülöznünk, ha beüt a szezon.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.