Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Forraljuk a rántottát???

Egy Michelin-csillagos séf szerint...
2017. September 30.

Szóval a Michelin-csillagos séf szerint igen. 

Mindenkinek van egy tuti módszere a rántottához: ízesítjük, sajtot bele, csak sózzuk, vajon sütjük, szalonnát aprítunk bele, stb. A San Fransiscó-i Daniel Patterson forrásban levő vízben készíti el a rántottáját – mintha csak főtt tojást főzne. A Michelin-csillagos és  James Beard-díjas séf felveri a tojást, majd forrásban levő vízbe önti, és addig keveri a tojásokat, míg lágy rántotta állagúak lesznek.

Új szakácskönyvében, a The Art of Flavor címűben részletezi a folyamatot. A módszer újító és egyszerű, a végeredmény pedig egy könnyed reggeli.

forrás: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Így készül az Anthony Bourdain féle tökéletes tojásrántotta

Így készül az Anthony Bourdain féle tökéletes tojásrántotta

Emlékezzünk rá, hogy ez reggeli, nem agyműtét! :)

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!