Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Forraljuk a rántottát???

Egy Michelin-csillagos séf szerint...
2017. szeptember 30.

Szóval a Michelin-csillagos séf szerint igen. 

Mindenkinek van egy tuti módszere a rántottához: ízesítjük, sajtot bele, csak sózzuk, vajon sütjük, szalonnát aprítunk bele, stb. A San Fransiscó-i Daniel Patterson forrásban levő vízben készíti el a rántottáját – mintha csak főtt tojást főzne. A Michelin-csillagos és  James Beard-díjas séf felveri a tojást, majd forrásban levő vízbe önti, és addig keveri a tojásokat, míg lágy rántotta állagúak lesznek.

Új szakácskönyvében, a The Art of Flavor címűben részletezi a folyamatot. A módszer újító és egyszerű, a végeredmény pedig egy könnyed reggeli.

forrás: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Így készül az Anthony Bourdain féle tökéletes tojásrántotta

Így készül az Anthony Bourdain féle tökéletes tojásrántotta

Emlékezzünk rá, hogy ez reggeli, nem agyműtét! :)
Szalonnás rántotta Csonka Pici módra

Szalonnás rántotta Csonka Pici módra

A énekes-színész saját bevallása szerint, nem egy őstehetség a konyhában, de ahogy a Vacsoracsatában is bebizonyította, receptből bármit elkészít. Reggelire kiadós, szalonnás rántottával kényezteti magát.
Sült tonhalas rántotta, bagelben

Sült tonhalas rántotta, bagelben

Reggeli Nagy Sándorral, aki ezúttal a parton hódít. Ha történetesen vízitúrán szeljük keresztül kis hazánkat, mindenképpen vigyünk magunkkal hordozható gázégőt. Innentől pedig nincs megállás, kiadós reggelivel ébreszthetjük sátorlakó útitársainkat.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!