Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Ezeket lehet tudni a közelgő hercegi esküvőről..

már ami a gasztronómiát illeti
2018. January 18.

Harry herceg színésznő menyasszonya, Meghan Markle közelgő esküvője az idei év lakodalmának ígérkezik. A menüről kiszivárgott infók alapján pedig igazi ínyencségek várhatók az asztalokon.

A Telegraph értesülései szerint a pár a Table Talk catering céget kérte fel – bár a hírt még nem erősítették meg a palotából. Ez a cég intézte Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjének gasztronómiáját, 2011-ben, továbbá tavaly Pippa Middleton lakodalmát is.

Az amerikai lagzikkal ellentétben, a királyi esküvők mások. A szertartás többnyire a nap elején zajlik, melyet egy esküvői reggeli követ, majd egy ebéd a királynővel. A nap végén egy meghitt fogadást szerveznek, melynek része egy vacsora is. Ez a sorrend Vilmos hercegék lakodalmakor is megvolt. A menüről részletesebben nem tudni információkat, viszont annak tudatában, hogy Meghan egy foodie (ínyenc), biztos sok különlegesség kerül terítékre.

Meghan korábbi blogjának nevéből következtethetünk arra, hogy borok mindenképp lesznek az itallapon. A The Tig blog nevét a testes, toszkán vörösbor, a Tignanello után kapta. Egy névtelen forrás szerint banántortát esznek majd a vendégek. Ez eltér az angol gyümölcstortás hagyománytól.

A számlát többségében a királyi család állja majd – szokásához híven. Ők fizetnek a templomi szolgáltatásért, a zenéért, a virágokért, a dekorációért, és a fogadás költségeit is állják.

forrás: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

II. Erzsébet egy napja - az étkezőasztalnál

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!