Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Ezek Kate Middleton kedvenc ételei

2019. September 9.

Cambridge hercegnéje nem csinál titkot kedvenc ételeiből, sőt gyakran posztol különböző közösségi médiafelületeken arról, hogy milyen finomságot eszik éppen. Konyhai tudománya saját bevallása szerint szerénynek tekinthető, Vilmos herceg egy gálavacsorán egyszer meg is jegyezte, hogy ezért ilyen vékony. Persze teljesen nincs elveszve a konyhában, hiszen a királynővel is megkóstoltatta már nagymamája híres chutney receptjét. Lássuk, miket fogyaszt a legszívesebben. 

 

Csípős curry

Amikor 7 hónapos terhes volt György herceggel, Kate élvezettel fogyasztott curryt. A hercegnő már korábban elismerte, hogy szereti a fűszeres ételeket, ellentétben férjével, Vilmossal, aki egyáltalán nem bírja a csípőset. 

 

Sushi

Vilmos herceg mesélte el, hogy mennyire ízlett nekik az a sushi, amelyet a londoni Japán Házban tett hivatalos látogatásuk során kaptak. A séfnek külön megígérte, hogy megismétlik majd a páratlan vacsorát – minden ceremónia nélkül. 

 

Bárány

Vilmos és Kate 2011-es esküvőjén a menüben szerepelt bárányhús, és azóta sem feledkeztek meg erről a húsféléről, gyakran fogyasztják. 

 

A nagymamája által készített chutney

Kate egyik karácsonykor ezzel ajándékozta meg II. Erzsébetet. Állítólag nagyon aggódott, hogy mit is adhatna a királynőnek karácsonyra, majd belegondolt, hogy a saját nagyszüleit is valami olyasmivel lepné meg, amit ő maga készített.

 

Pattogatott kukorica

2014-ben tudta meg a világ, hogy Kate lelkes rajongója a pattogatott kukoricának. Egy kosárlabdameccset látogattak meg Vilmossal New Yorkban, ahol a pár egy hatalmas vödör popcornt majszolt el a meccs alatt.

 

Vegetáriánus ételek

Bár Kate időnként eszik húst, de a Vilmossal közös indiai útjuk során inkább vegetáriánus ételeket fogyasztottak. Raghu Deora séf – aki az ételekért felelt – elárulta, hogy zöldségkebabot és lencsecurryt készített nekik vegetáriánus módon.

 

Forrás: Hello magazin

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ez a királyi család kedvenc vacsorája

Ez a királyi család kedvenc vacsorája

A család előző séfje szerint ezt az egy ételt mindenki imádja.
Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

Ezt eszi a királynő reggelire, ebédre és vacsorára

II. Erzsébet egy napja - az étkezőasztalnál

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!