Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Ez az a rejtélyes ital, ami Madonnát 63 évesen egyben tartja

2022. April 22.

A pop örök megújulásra kész királynője idén nyáron már 64 éves lesz, de sokszor úgy érezzük, megállt felette az idő. Madonna állítja, hogy a jó minőségű fehérborok konzerválják őt. De pontosan mi is? 

Most éppen a Coachellán kapták lencsevégre, amin épp egy üveg Château Miraval-ból töltött magának.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Erről a provanszi borról azt érdemes tudni, hogy a Brad Pitt és Angelina Jolie még 2008-ban felvásárolta a márkát, most pedig buzgón pereskednek, hogy mi legyen a termék sorsa. Angelina Jolie eladná a részét, Brad Pitt perel, hogy kinek… Madonna meg issza a bort, és még csak vizet sem prédikál. 

Akár burkolt üzenet is lehet, hogy Miravalt iszik, merthogy Madonna nem fogyaszt ám akármilyen bort. Van egy titkos kedvence, amelyet direkt neki, az ő ízlése szerint készít el egy rejtélyes olasz borkirály. Madonna és fiatal pasija nemrég a New York-i Osteria Cotta-ban vacsorázott, ahol a menü rukkola saláta, margherita pizza, bruschetta és sült kelbimbó volt. A helyzet pikantériája azonban, hogy Madonna a saját borát és borospoharát vitte magával, amiből egy üveggel végül be is vert. Arra ugyanakkor gondosan ügyelt, hogy az üveg címkéjét senki se lássa. 

A popkirálynő büszke arra, hogy nem absztinens: többször is beszélt arról, hogy a bor nem ritkán segítségére volt abban, hogy feloldja minden fájdalmát, sőt: szerinte „a fehérbor tartja őt egyben”. Külön bora van örömre, bánatra, sikerre, kudarcra, és imádja megadni a módját a koccintásnak: különleges poharakat használ és nem mulaszt el a többiek szemébe nézni, ahogyan azt az illem megkívánja. Több felvétel is létezik, amin Madonna magától értetődő természetességgel borozik, majd egy nagyot böffent: szerinte ez a szertartás része. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Amikor nincs vele egyik kedvenc bora sem – esetleg már elfogyott – szemrebbenés nélkül kér egy magyar átlagbérnyi dollárt kosztáló, top kategóriás bort: állítása szerint a másnaposság csak így kerülhető el, merthogy spórolni az itallal nemigen szeret, ha már egyszer leül inni. 

Csoki, bor, tea? Mind lehet egészséges!

Forrás. Daily Mail, People, Madonna Instagram

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!