Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Ebben az étteremben még a pizza is Garfield formájú

2019. április 14.

Nem éppen a szomszédban, hanem a kanadai Torontóban nyílik meg hamarosan az az étterem, ahol minden Garfieldról szól: a híres képregényhős egy egész étlapnyi pizza, lasagne, kávé és süti inspirációjául szolgál. Persze mi máshoz is adhatná Garfield a nevét, hiszen ezek a kedvenc ételei.

Az éttermet megnyitó cégnek már létezik egy GarfieldEats nevű házhoz szállító vállalkozása Dubaiban, a cég az ételek dizájnja mellett a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Környezetbarát elektromos robogókon szállítják ki a rendeléseket, és az ételek csomagolásához is újrafelhasznált anyagokat használnak. Torontóban először szintén a házhoz szállítást vezetik be, majd ezt követően fog sor kerülni az étterem megnyitására.

Úgy tervezik, hogy az étteremben a vendégek nem hagyományos módon fogják leadni a rendelésüket, hanem falra rögzített mobiltelefonon keresztül diktálhatják le kívánságaikat. A telefonra Garfieldos játékokat is telepítenek, hogy az ételre várakozás közben se unatkozzanak az éhes vendégek.

És mit fogyaszthatunk egy Garfield inspirálta étteremben? Természetesen a Garfield fejét formázó óriáspizza ugyanúgy megtalálható az étlapon, mint a Garfield formájú kekszek, „Garficcino” kávé, gyümölcslevek, valamint magától értetődően a lasagne, hiszen ez a híres macsek legkedvesebb eledele.

Ha megtetszett a hely, szerencsére nem kell rögtön repülőjegyért rohanni, ugyanis a cég több étterem nyitását tervezi szerte a világon. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy hétfőnként kinyitnak-e majd… Ha Garfield dolgozna az éttermekben, teljesen biztos, hogy a hét első napja szünnap lenne…

 

Forrás: purewow

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Legidegesítőbb kérések az étteremben

Legidegesítőbb kérések az étteremben

Egy pincér mesél arról, őt milyen furcsa kérésekkel találták meg

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.