Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Ebben az étteremben még a pizza is Garfield formájú

2019. április 14.

Nem éppen a szomszédban, hanem a kanadai Torontóban nyílik meg hamarosan az az étterem, ahol minden Garfieldról szól: a híres képregényhős egy egész étlapnyi pizza, lasagne, kávé és süti inspirációjául szolgál. Persze mi máshoz is adhatná Garfield a nevét, hiszen ezek a kedvenc ételei.

View this post on Instagram

World 1st Garfield shaped pizza Peroni freshly made and ingredients are straight from farm2plate. NO GMOS NO PRESERVATIVES NO ARTIFICIAL COLORS NO ADDITIVES #GarfieldEATS #mydubai #app #garfieldpizza #food #delivery #lasagna #garfield #pizza #coffee

A post shared by GarfieldEATS App (@garfieldeatsapp) on

Az éttermet megnyitó cégnek már létezik egy GarfieldEats nevű házhoz szállító vállalkozása Dubaiban, a cég az ételek dizájnja mellett a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Környezetbarát elektromos robogókon szállítják ki a rendeléseket, és az ételek csomagolásához is újrafelhasznált anyagokat használnak. Torontóban először szintén a házhoz szállítást vezetik be, majd ezt követően fog sor kerülni az étterem megnyitására.

Úgy tervezik, hogy az étteremben a vendégek nem hagyományos módon fogják leadni a rendelésüket, hanem falra rögzített mobiltelefonon keresztül diktálhatják le kívánságaikat. A telefonra Garfieldos játékokat is telepítenek, hogy az ételre várakozás közben se unatkozzanak az éhes vendégek.

És mit fogyaszthatunk egy Garfield inspirálta étteremben? Természetesen a Garfield fejét formázó óriáspizza ugyanúgy megtalálható az étlapon, mint a Garfield formájú kekszek, „Garficcino” kávé, gyümölcslevek, valamint magától értetődően a lasagne, hiszen ez a híres macsek legkedvesebb eledele.

Ha megtetszett a hely, szerencsére nem kell rögtön repülőjegyért rohanni, ugyanis a cég több étterem nyitását tervezi szerte a világon. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy hétfőnként kinyitnak-e majd… Ha Garfield dolgozna az éttermekben, teljesen biztos, hogy a hét első napja szünnap lenne…

 

Forrás: purewow

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Legidegesítőbb kérések az étteremben

Legidegesítőbb kérések az étteremben

Egy pincér mesél arról, őt milyen furcsa kérésekkel találták meg

Napi ajánlatunk

Top videók

Epres-zabos pohárdesszert

Húsvét után pont egy ilyen könnyed desszertre van szükségünk!

Baconbe tekert fasírtok tepsis burgonyával

Hiába borongós az idő, a parázskrumpli már a nyarat idézi.

Emeletes tortilla

Vagy hívhatjuk akár pitének is… Laktató és gyors ebéd rohanós napokra.