Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

10 furcsa történet a világ Starbucks kávézóiból

Bizarr, megható és vicces sztorik
2016. November 27.

 1. Egy kedvesség 11 órányi kedvességet generált

Egy floridai nő reggel 7-kor kifizette a jeges kávéját az autós pénztárnál, valamint a mögötte álló idegen karamell macchiatoját is. A férfi azzal reagált a kedvességre, hogy továbbadta azt, és meghívta az ő mögötte állót egy kávéra. A kávézó dolgozói elkezdték számolni, és a nap végére, este 6 órára 379 emberig jutottak el.

2. Egy nő a mosdóban hozta világra kisbabáját

Az eset Coloradoban történt. Az anyuka a szülés után a  kisbabájával  a karján sétált ki a kávézóból, és kint várta meg a mentőket, akik a boldog családot a Starbucksból beszállították a kórházba. 

3. Egy pár kávéval fogadott örök hűséget egymásnak

A wisconsini pár anyagi okok miatt csak kis esküvőt rendezett, mindössze egy pap jelenlétében fogadtak örök hűséget egymásnak szilveszter éjszakáján. A pap azt javasolta, hogy tartsák az esküvőt akár a pár lakásán, akár valamilyen népszerű helyszínen. A pár a Starbucksot választotta, hiszen minden reggel betérnek oda a reggeli kávéjukért. Úgy tervezték, hogy csendes szertartás lesz. Amikor azonban valaki észrevette, hogy mi folyik éppen ott, felhívta a helyi újságot, és egy riporter megörökítette a pillanatot.

4. Egy férfi 54.75 dollárért rendelt italt, és megkapta ingyen

Andrew Chifari tényleg imádja a kávét. Múlt májusban megrendelte minden idők legdrágább Starbukcks italát: 60 presszó, plusz mocha, fehér mocha, karamell, mogyoró és fehérjepor, mindezt egy 3.8 literes üvegben. Az óriás 54.75 dollárba (kb. 16 ezer ft.)  került volna neki, de miután arany Starbucks tagsági kártyával rendelkezik, megkapta ingyen.

5. Taylor Swift és Jake Gyllenhaal találkoztak egy kávéra

Taylor Swift egyik keze a klasszikus Starbucks csészén, a másik keze Jake Gyllenhaal vállán. Egy paparazzi elkapta a pillanatot. Taylorról köztudott, hogy mennyire szereti a kávét, szinte minden fotón kávés pohár van a kezében.

6. Nyugdíjasok hihetetlen zumba flash mobja

El tudunk képzelni egy Starbucksnál egyszerűbb helyet egy flash mobhoz, egy csapat 60-as, 70-es és 80-as éviben járó táncos mégis éppen egy kávézót választott aktuális zumba órájuk helyszínéül.

7. Egy pár steampunk témájú esküvőt rendezett

Egy esküvő a Starbucksban már magában is elég egyedi. Ez a pár azonban tovább cifrázta és ‚steampunk‘ témájú esküvőt szervezett oda. (Azoknak, akik nem ismerik: a steampunk egy kulturális irányzat, amely ötvözi a XIX. századi esztétikát a sci-fivel, a fantasy-vel és az ipari technológiával.) A jelenetet egy meglepett vásárló örökítette meg. A mennyasszony Pinterest oldalán megnézhetjük a tollas kalapját, a bonyolult fűzőjét és a viktoriánus Nerf fegyverét. Azt persze nem tudjuk, hogy mit keresett ez az esküvő a Starbucksban, de sebaj!

8. Egy alkalmazottnak eldurrant az agya, és ezt a világon mindenki megnézhette

  • Amikor Ruby Chen Starbucks vásárló nem akarta megmondani a nevét a baristának, hogy rá tudja írni a pohárra, a közelben tartózkodó manager, Melissa mérges lett. A csalódott vásárló a Facebookon számolt be az eseményekről:
  • „Melissa nagyon csúnyán azt kiabálta nekem, hogy ‚Hello!‘Én kizárólag annyit mondtam neki, hogy ugyan nem hallak téged, de nem kell üvöltened. A mai napig nem tudom, melyik szó ütötte ki nála a biztosítékot. Elvette a kártyaterminált, aminél próbáltam fizetni, majd azt kiabálta, hogy menjek el, és soha többet ne menjek vissza. Próbáltam segítséget kérni a többi alkalmazottól. Már korábban felvettem egy szívószálat, és azzal vádolt meg, hogy el akartam lopni azt.”
  • Miután az esetről készült videó kikerült az Internetre, a Starbucks bocsánatot kért Chentől egy 100 dolláros ajándékkártyával, és kirúgták Melissat.

9. Egy férfi elhatározta, hogy NYC minden Starbucks kávézójában maszturbálni fog

Először is tényleg jól olvastuk. Másodszor 283 Starbucks van New Yorkban, így ez egy igazán erős cél.Ha ez még nem lenne így is elég furcsa, a férfi – nevezzük csak Mr. PeePeee-nek – azt is elhatározta, hogy hőstetteiről a Twitteren számol be.  Ha New Yorkban járunk, vagy kerüljük el a Starbucks mosdóit, vagy alapossan mossuk meg a kezeinket távozás előtt.

10. Egy pár rendhagyó módját választotta, hogy bejelentsék családjuknak, hogy gyermeket várnak

Ráírták a saját és kislányuk nevét 1-1, különböző méretű kávéspohárra, a negyedik, legkisebb pohárra csak az érkező baba várható születési dátumát írták rá.

 

 

Forrás: delish.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!