Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

1 dolog, melyet sose tegyünk az étteremben

Bobby Flay, a Food Network egyik séfjének tanácsa
2018. január 16.

Flay sosem küldi vissza az ételt a séfnek. Erről a Drink Good Do Good kampánnyal kapcsolatos interjúja során beszélt. Majd hozzá tette, elfogadja, ha az ő egyik éttermében küldi vissza valaki az ételt. „Bizonyos okokból ez megtörténik. Szeretném, ha a vendégeim boldogak lennének, megpróbálom őket azokká tenni.”

A sztárszakács elárulta azt is, mit szeret rendelni egy étteremben, és mi az, melyet sosem kér. Olyan ételeket rendel szívesen, melyeket otthon általában nem készít: bármit zúzott jégen. „Nem tartok otthon zúzott jeget, így ha osztrigát, vagy egyéb ételt zúzott jégen tálalnak, mindenképp rendelek.”

Sosem rendel viszont tőkehalat: „semmi íze nincs, így nem nagyon érdekel.” A tenger gyümölcseit egyébként nem veti meg, szívesen fogyaszt lazacot és rákot.

forrás: Popsugar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek. A programban több mint 100 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vesz részt. Az éttermek listája a cikkben, az asztalfoglalási rendszer mától elérhető,

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.