Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Délkelet-Ázsia ízei könnyen megszerethetők, izgalmas fűszerezés, egzotikus, de mégis érthető ízek. A kiváló thai konyhánál is sokrétűbb, kifinomultabb a vietnami, nem véletlenül lesz egyre népszerűbb a vendéglátásban is.

1 dolog, melyet sose tegyünk az étteremben

Bobby Flay, a Food Network egyik séfjének tanácsa
2018. January 16.

Flay sosem küldi vissza az ételt a séfnek. Erről a Drink Good Do Good kampánnyal kapcsolatos interjúja során beszélt. Majd hozzá tette, elfogadja, ha az ő egyik éttermében küldi vissza valaki az ételt. „Bizonyos okokból ez megtörténik. Szeretném, ha a vendégeim boldogak lennének, megpróbálom őket azokká tenni.”

A sztárszakács elárulta azt is, mit szeret rendelni egy étteremben, és mi az, melyet sosem kér. Olyan ételeket rendel szívesen, melyeket otthon általában nem készít: bármit zúzott jégen. „Nem tartok otthon zúzott jeget, így ha osztrigát, vagy egyéb ételt zúzott jégen tálalnak, mindenképp rendelek.”

Sosem rendel viszont tőkehalat: „semmi íze nincs, így nem nagyon érdekel.” A tenger gyümölcseit egyébként nem veti meg, szívesen fogyaszt lazacot és rákot.

forrás: Popsugar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek. A programban több mint 100 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vesz részt. Az éttermek listája a cikkben, az asztalfoglalási rendszer mától elérhető,

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!