Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Az idő telik! Te meddig és milyen minőségben szeretnél élni?

2021. August 31.

„Levegő. Az ember nem értékeli, amíg el nem veszíti. Akkor már az élete utolsó petákját is odaadná még egy utolsó szippantásért.” (Ed McDonald)

„A NASA szerint egy embernek napi 588 liter oxigénre van szüksége az életben maradáshoz.” (Andy Weir)

Belegondoltál már abba, hogy milyen lenne az élet levegő, oxigén nélkül? Szerinted mi kell ahhoz, hogy az oxigén nélkülözhető legyen? Ugye, milyen izgalmas kérdések?!

Olyan természetesnek vesszük mi emberek, hogy az oxigén van, volt és lesz. Használatát illetően pedig meg sem fordult a fejünkben, hogy lemondunk róla. De tudtad, hogy nem csak belélegezve, a tüdődön át jutsz a friss és tiszta oxigénhez?! Az oxigén „beszerzéséhez” minden egyes szervünk hozzájárul, pl. a bőr, a sejtek, a szövetek…

 

Hogyan lehetséges ez?

Azt már tudjuk, hogy az oxigén testünk minden sejtje számára fontos. Oxigén nélkül nincs elegendő energiánk, amely nemcsak a minden napi tevékenységekhez szükséges, hanem az anyagcsere hatékony működéséhez is létfontosságú. Ha nem jutunk elég oxigénhez, akkor átváltunk egy 16-szor kevésbé hatékony üzemmódra. Ennek hatására oxigént nem igénylő folyamattal állítunk elő energiát. A tejsav mennyisége megnövekszik a szervezetben, és ez nemcsak fáradt érzést okoz, hanem kiválthatja az izomlázat is.

 

Mi történik, ha nincs elég oxigén?

A sejtek sokkal kevesebb energiához jutnak, nem látják el megfelelően a funkciójukat. Ez a szervek elégtelen működéséhez vezet, mely által könnyen megbetegedhetünk. Ekkor léphet fel a szervezet öregedése, a diabétesz, a termékenység zavara, a bőrproblémák stb. Ez egy oxigénhiányos állapot, vagyis kialakult a hypoxia.

 

Mi a hypoxia?

Egy oxigénhiányos állapot, amikor a test szövetei nem jutnak elég oxigénhez. Bárkinél előfordulhat. Ha nem figyelünk megfelelően az oxigénhiányos állapot elkerülésére, akkor az izolált hypoxia is előfordulhat! Ebben az esetben csak szúrással, vágással tudják megmérni az orvosok a szervezet oxigén szintjét.

Okai:

– a szervek szöveteihez csökken a vér átviteli képesség

– csökken a felszívódási képessége a szöveteknek, pl. sok szén-monoxid kerül a szervezetbe

– az életkor előrehaladtával csökken a tüdőkapacitásunk, elmeszesednek az erek és az artériák

– környezetszennyezés, dohányzás, nem optimális légzési szokások

 

Hogyan lehet ezt elkerülni?

A Kaqun technológia a segítségünkre van! A Kaqun ivóvíz egy speciális eljárással készült, oldott oxigénben gazdag, tisztított ivóvíz. Nem kerül az ivóvízbe kemikália. Egyedi molekulaszerkezetű víz, amely nagy mennyiségben tartalmaz és tárol oxigént. Fogyasztása során többlet oxigén kerül a szervezetbe, ezáltal magasabb parciális oxigénszintet lehet elérni a szervezetbe, és a sejtek fiatalkori állapotban működhetnek.

 

Használható:

– Palackozott ivóvízként, rendszeresen vagy kúraszerűen.

– Kádfürdő formájában, mely által a magas ásványianyag-tartalom a bőrön keresztül felszívódik és bekerül a vérkeringésbe. Erősíti az immunrendszert, pótolja az izmok számára a nélkülözhetetlen anyagokat, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A fürdő csodákra képes, ezt tapasztalatból tudjuk! Ha nem hiszed, próbáld ki Te is és gyógyulj meg, töltődj fel energiával, fiatalodj!

A részletekért keresd a Kaqun Zugló Oxygen Wellness Spa vezetőjét, Veres Andrást!

Lépj be Te is a zárt csoportba, ahol Dr. Sasvári Ferenc segít eligazodni az egészséghez vezető úton, kérdezz tőle bátran!

 

Szeretettel,

Kovács A. Magdolna

Csak a Nőknek Magazin és Női Klub alapító tulajdonos és csapata

Veres András

Kaqun Zugló Wellness Spa vezetője

www.kaqun-zuglo.com

+36 1 789 3755

+36 20 529 1158

 

Forrás: Csak a Nőknek Magazin 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!