Liba minden mennyiségben
Ha nem is fogyasztjuk heti rendszerességgel, legalább Márton napjára készítsünk valami libás finomságot! Bloggereink számos isteni ételt főztek-sütöttek a jeles napra, a legjobbakból szemezgettünk előételtől egészen a desszertig.
Előétel, 1. verzió: vendégváró libanyak
Mautner Zsófi receptje a svédasztal éke lehet, az egyik legfinomabb étel, amit hidegtálként el tudunk képzelni.
Előétel, 2. verzió: grillezett libamáj
A szezon kedvencével, a birsalmával.
Leves, 1. verzió: Libaleves macesszel, pesztóval
Csigó Zita levesébe egy kis csavar került, hogy még izgalmasabb legyen. És még házi maceszt is készíthetünk hozzá!
Leves, 2. verzió: fűszeres libaleves
Gyömbérrel, fahéjjal, szegfűszeggel, azaz hamisítatlan téli fűszerekkel.
Főétel, 1. verzió: sólet libacombbal
Főétel, 2. verzió: libasült
És a ráadás, a desszert: természetesen lúdláb…