Gyors lazacfasírt 4 lépésben
Hozzávalók
4 személyre- 340g vadlazac filé konzerv, bőr nélkül
- 2 tojás
- 2 evőkanál majonéz
- ½ kaliforniai paprika, apróra vágva
- ½ fej hagyma, apróra vágva
- 2 ½ teáskanál cajun fűszerkeverék
- só és bors 3/4 csésze pankó morzsa
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
2. Egy nagy tálban keverjük össze az összes hozzávalót. Formázzunk 8 fasírtot, és finoman helyezzük rá egy vékonyan kivajazott tepsire.
3. Süssük a fasírtokat 10 percig az előmelegített sütőben. Az utolsó 5-7 percre kapcsoljuk be a grillt is, hogy aranybarnára süljenek.
4. Tálaláskor locsoljuk meg friss citromlével.
Forrás: aggieskitchen.com
Megosztom barátaimmal