Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással

Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással

Nyarat idéző zöldbab leves kaporral, babérlevéllel és gombával.
Szezámmagos tőkehalfilé

Szezámmagos tőkehalfilé

A tőkehalfilé roppanós szezámmag bundában elkészítve, még azt is meggyőzi, aki azt hiszi nem szereti a halat.
Petrezselymes karalábéfőzelék

Petrezselymes karalábéfőzelék

Hihetetlenül egyszerű megújítani a jó öreg karalábéfőzeléket, de nagyon megéri!
Sült lazac

Sült lazac

Így készül a tökéletes sült lazac!
Petrezselymes tabbouleh

Petrezselymes tabbouleh

A tabbouleben minden benne van, amiért a mediterrán és a közel-keleti konyhák ízeit szeretjük, ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Hideg avokádó krémleves pirított mandulával

Hideg avokádó krémleves pirított mandulával

Az avokádóról lehet, hogy elsőre nem az jut eszünkbe, hogy levest készítsünk belőle, de aki ezt a hideg, zöld citrommal, fokhagymával, mentával készülő levest kipróbálja, nem fogja megbánni.
Kapros sárgarépafőzelék

Kapros sárgarépafőzelék

Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.
Ropogós kacsamell

Ropogós kacsamell

A tökéletes, sült kacsamell titkos receptje.
Finn lazacleves

Finn lazacleves

Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.
Céklás humusz

Céklás humusz

A sokoldalú újságíró, fordító, szinkrondramaturg és műsorvezető Steiner Kristóf, az utóbbi időben vegán életmódjával is kivívta a közönség érdeklődését. A húsmentes receptjeinek nagy lökést adhatott, hogy Kristóf évek óta Izraelben él, ahol ennek jóval nagyobb a kultúrája, mint nálunk. Most egy friss, céklás kence receptjét osztja meg velünk, amit, ha van turmixgépünk 3 perc alatt el tudunk készíteni.
Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.
Zabpelyhes-banános kenyér aszalt gyümölcsökkel

Zabpelyhes-banános kenyér aszalt gyümölcsökkel

Mindent bele egy tálba, egy kicsit a sütőbe és máris kész az csodás nyári, reggeli kenyér. Ha későn kelők vagyunk süssük meg előző nap vagy együk uzsonnára.
Fejes saláta uborka öntettel

Fejes saláta uborka öntettel

Kedvencünk a fokhagymás uborkasaláta keresztezése a nagy klasszikussal, a fejes salátával.
1...151617 18
17/18