Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással
Nyarat idéző zöldbab leves kaporral, babérlevéllel és gombával.
Szezámmagos tőkehalfilé
A tőkehalfilé roppanós szezámmag bundában elkészítve, még azt is meggyőzi, aki azt hiszi nem szereti a halat.
Petrezselymes karalábéfőzelék
Hihetetlenül egyszerű megújítani a jó öreg karalábéfőzeléket, de nagyon megéri!

Sült lazac
Így készül a tökéletes sült lazac!
Petrezselymes tabbouleh
A tabbouleben minden benne van, amiért a mediterrán és a közel-keleti konyhák ízeit szeretjük, ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Hideg avokádó krémleves pirított mandulával
Az avokádóról lehet, hogy elsőre nem az jut eszünkbe, hogy levest készítsünk belőle, de aki ezt a hideg, zöld citrommal, fokhagymával, mentával készülő levest kipróbálja, nem fogja megbánni.
Kapros sárgarépafőzelék
Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.
Ropogós kacsamell
A tökéletes, sült kacsamell titkos receptje.
Finn lazacleves
Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.
Céklás humusz
A sokoldalú újságíró, fordító, szinkrondramaturg és műsorvezető Steiner Kristóf, az utóbbi időben vegán életmódjával is kivívta a közönség érdeklődését. A húsmentes receptjeinek nagy lökést adhatott, hogy Kristóf évek óta Izraelben él, ahol ennek jóval nagyobb a kultúrája, mint nálunk. Most egy friss, céklás kence receptjét osztja meg velünk, amit, ha van turmixgépünk 3 perc alatt el tudunk készíteni.
Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával
Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.
Zabpelyhes-banános kenyér aszalt gyümölcsökkel
Mindent bele egy tálba, egy kicsit a sütőbe és máris kész az csodás nyári, reggeli kenyér. Ha későn kelők vagyunk süssük meg előző nap vagy együk uzsonnára.
Fejes saláta uborka öntettel
Kedvencünk a fokhagymás uborkasaláta keresztezése a nagy klasszikussal, a fejes salátával.













