Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Céklás-almás saláta

Színes egészségbomba tél végére.
2020. február 19.

Valamennyi hozzávaló nyersen került a salátába, hogy igazán vitamindús legyen. Azt hiszem, így február második felében ránk is fér!

Hozzávalók

4 személyre
  • 50 dkg cékla
  • 15 dkg sárgarépa
  • 2 alma
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 3 evőkanál frissen facsart citromlé
  • 1,5 evőkanál méz

  • petrezselyemzöld a díszítéshez

Elkészítés

 

A céklát és a répát megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Az almákat megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. 

Az olívaolajat összekeverjük a citromlével, a mézzel és a sóval. Összeforgatjuk a zöldségekkel és az almával, petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk. 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Áfonyás minikuglófok

Áfonyás minikuglófok

Süss Valentin-napra cuki minikuglófokat!
Csirke hasselback

Csirke hasselback

Jöhet egy gyors és könnyű ebéd?
Quesadilla csilis babbal

Quesadilla csilis babbal

Csípős, melengető, gyorsan elkészül. És akkor az olvadozó sajtról még nem is beszéltünk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.