Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Sorban állás nélkül ehetünk az idei Food Truck Show-n

Szezonnyitás: Szentendre, Kacsakő Bisztró, július 17–19.
2020. július 14.

Nemcsak műanyag, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után végre újraindulnak. A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő Bisztró előtti Duna-parton rendezik július 17–19. között, itt debütál majd a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció.

Hétvégétől újra megjelennek a truckok a nagyobb városokban. Szentendrén 14 kocsi várja a street food rajongókat helyi utcazenészekkel és a környező országok ízeivel. Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, az ételkülönlegességek elhozzák számunkra a külföldi ízeket. A bisztró előtti Duna-szakaszon bőven van hely, így a vízparti, tábortüzes élmény garantált – akár gyerekekkel közösen. A nyitó rendezvényt követően Mosonmagyaróvárra, Egerbe, Budapestre, Veszprémbe, Győrbe és további nagyvárosokba gurulnak el a kocsik, ahol jazzpiknikkel, lóversennyel, utcazenével együtt kínálják a legújabb street foodokat.

A szervezők mostantól egy előrendelő alkalmazással még kényelmesebbé teszik a fesztiválozást. 2 éve tökéletesítik az applikációt, amely most a szezonnyitón élesedik. „Még nézni sem szeretem a sorban állást, úgyhogy egy ideje a látóterünkben van egy gasztro app, amelyet próbaüzembe helyezünk idén. A vendégek biztonsága miatt ez most kiemelten fontos volt nekünk” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője.

További információk az esemény Facebook oldalán.

Galéria

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gyerek akarok lenni az idei Food Truck Show-n

Gyerek akarok lenni az idei Food Truck Show-n

Óriáskörhinta, gasztrofesztivál, ló- és agárverseny a Kincsem Parkban  
Food Truck Show-n jártunk a hétvégén

Food Truck Show-n jártunk a hétvégén

Több mint 55 kocsiból lehetett kóstolni a legkülönlegesebb falatokat

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?