Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Pamela Anderson kiáll a veganizmus mellett

Blogposztja szinte ódai
2017. May 30.

A híres színésznő ismert aktivista, állatbarát és a vegán életmód követője. Legutóbbi bejegyzése pedig rávilágít, mennyire szenvedélyesen képviseli az elveit. A Pamela Anderson Foundation, emberi, állati és környezeti jogokért alakult szervezet névadója és alapítója a „FIGHT ‘FAKE FOOD’, NOT ‘FAKE NEWS’” (Az álkaják ellen harcolj, ne az álhírek ellen) címmel osztotta meg gondolatait az alapítvány hivatalos weboldalán.

Írásában az egyre jellemzőbb álhírekhez kapcsolta, miért kéne az álkaják miatt is aggódnunk: „A dezinformáció, a hamis hírek (jelentsen ez bármit is), mindenképpen problémaként jelentkeznek a politikai folyamatokban. De a hamis élelmiszerek ennél sokkal súlyosabbak.”

A 49 éves színésznő ezután részletezi, milyen módokon károsítják a világot az álélelmiszerek. Minden egyes szaván érződik szenvedélye. Kiemeli, hogy ez több puszta étkezési preferenciánál, hiszen az élelmiszer világméretű hatással van az életünk minden területére. Anderson a posztban minden embernek a veganizmus megfontolását és alkalmazását javasolja, állítva, hogy ezzel egy jobb világot teremtünk magunknak, a környezetünknek, az állatoknak, a gazdaságunknak.

Hozzáteszi: „ A veganizmus több egy fogyasztói döntésnél. A veganizmus politikai választás!”.  Arról ír, hogy a boltok polcairól el kell tüntetni a hamis élelmiszereket, így nem leszünk betegek attól, amit megeszünk. A jó, vegán élelmiszerek árát pedig csökkenteni kell, feltölteni velük az áruházakat még a szegényebb közösségekben is, hiszen mindenki megérdemli, hogy egészségesen étkezzen.

Többen úgy vélik, a veganizmus pusztán arról szól, hogy a követői nem fogyasztanak állati eredetű élelmiszert. Közben az is része, hogy minden élőlény számára többet és jobbat akarnak.

forrás: hellogiggles.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ezek a legvegánbarátabb városok

Ezek a legvegánbarátabb városok

Európai és amerikai nagyvárosok is szerepelnek a listán

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!