Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Sütés nélküli, vegán mogyoróvajas golyók

Cukor nélkül, juharsziruppal
2016. October 21.

Hozzávalók

16 golyóhoz
  • ½ csésze mogyoróvaj
  • ¼ csésze instant zabpehely
  • 1/3 csésze nagy szemű zabpehely
  • ¼ csésze búzacsíra
  • ¼ csésze cukrozatlan kókuszpehely
  • ½ teáskanál őrölt fahéj
  • 1/ csésze alma cider
  • 1 evőkanál juharszirup
  • ¼ csésze barna rizsből készült, ropogós gabonapehely

Elkészítés

1. A gabonapelyhen kívül az összes hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban.

2. Formázzunk a masszából 16 golyót.

3. Tegyük a gabonapelyhet egy mély tálba, és hempergessük meg benne a golyókat. Jó étvágyat!

4. A megmaradt golyókat tároljuk a hűtőben.

 

Forrás:popsugar.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Aszalt gyümölcsös almagolyók

Aszalt gyümölcsös almagolyók

Nem hiszem, hogy létezik ennél egészségesebb és egyszerűbben elkészíthető nass gyerekeknek... és felnőtteknek egyaránt!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!